Graafinen suunnittelija

Graafinen suunnittelija (määräaikainen)

Innostutko luovasta työstä, jossa pääset toteuttamaan itseäsi mielenkiintoisten kuluttajabrändien parissa? Etsimme Alma Median kuluttajaliiketoimintaan graafista suunnittelijaa!

Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan Iltalehden ja Alma Consumerin kuluttajapalveluiden markkinointia sekä digitaalisiin että printtikanaviin. Kuluttajapalveluitamme ovat Kotikokki, Telkku, E-kontakti, Rantapallo ja Etua.fi. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus.

Työ on itsenäistä, mutta sitä tehdään tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Toivomme, että sinulta löytyy luovuutta ja pystyt työskentelemään useiden samanaikaisten projektien parissa. Tärkeitä työkaluja ovat Adoben graafiset ohjelmat. Lisäksi HTML5-mainonnan ja videoeditoinnin osaaminen ovat plussaa.

Tarjoamme Almalla nopealiikkeisen työpaikan tunnettujen brändien parissa! Saat työsi tueksi osaavat työkaverit ja modernit työvälineet. Työpisteesi sijaitsee Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla ja myös etätyö on mahdollista.

Hae tehtävää heti tai viimeistään 28.9.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluliiketoiminnan johtaja Heikki Siljamäki, puh. 0403424262. Heikin tavoitat parhaiten perjantaina 18.9. kello 9-10 ja tiistaina 22.9. kello 15-16. 

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

Please note that this service is in Finnish only.