Avainasiakaspäällikkö Alma Talentin koulutusliiketoimintaan

Oletko myyntityön ammattilainen? Etsimme avainasiakaspäällikköä myymään uutta digitaalista onlinekoulutuspalveluamme.

Järjestämme vuosittain yli 500 koulutusta eri asiantuntijakohderyhmille livenä ja striimissä. Nyt tuomme markkinoille uuden digitaalisen ja lisenssipohjaisen koulutuspalvelun, joka tarjoaa rajattoman pääsyn parhaiden asiantuntijoiden vetämiin koulutuksiin ja mahdollistaa henkilöstön osaamisen kehittämisen ketterästi ja mitattavasti.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset aitoa halua auttaa asiakasta ja valmiutta ottaa vastuuta. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus tuloksellisesta myyntityöstä sekä näyttöä aiemmista onnistumisista. HR-kohderyhmän tuntemus katsotaan eduksi.

Toivomme, että hahmotat helposti kokonaisuuksia ja olet luonteeltasi sosiaalinen, sinnikäs ja sinulla on pelisilmää toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tavoitteet motivoivat sinua ja nautit niiden saavuttamisesta. Sinulla on myös tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi tradenomi tai KTM-tutkinto.

Tarjoamme upean mahdollisuuden olla rakentamassa digitaalisen koulutusliiketoiminnan tulevaisuutta. Työsi tueksi tarjoamme sinulle laadukkaan tuotteen, mukavan tiimin, ison konsernin kannustavat edut ja hyvät työskentelytilat Helsingin Töölönlahdelta. Palkka muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja kannustavasta bonusmallista. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: koulutusjohtaja Miia Vanninen, puh. 040 342 4553, sähköposti: miia.vanninen@almatalent.fi. Tavoitettavissa: torstaina 6.8. klo 12–14, tiistaina 11.8. klo 10–12 ja torstaina 13.8. klo 12–13. Hakuaika päättyy 16.8., mutta käynnistämme haastattelut jo elokuun alkupuolella. Meihin ja myytävään palveluun voit tutustua: https://seduo.almatalent.fi/ 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat valtakunnallinen, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset, tapahtumat ja ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta Ruotsissa, Baltiassa ja itäisessä Keski-Euroopassa koostuu rekrytointipalveluista, talous- ja ammattijulkaisuista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

Please note that this service is in Finnish only.