#almaspirit

Vacancies

15.04.2019

Aluepäällikkö Autotalli.com- palveluun

Alma Mediapartners Oy on ketterä ja kehittyvä asunto- ja autoalan verkkopalveluliiketoimintaan keskittynyt yritys. Brändimme Autotalli.com, Etuovi.com, Vuokraovi.com ja Gofinland tarjoavat haastavia ja monipuolisia töitä dynaamisten verkkopalveluiden parissa.Olemme osa Alma Media –konsernia.

Haemme ALUEPÄÄLLIKKÖÄ Autotalli.com palvelun myyntiin 

Autotalli.com on verkkopalvelu, josta asiakkaat löytävät sekä käytetyt että uudet autot luotettavilta autoliikkeiltä ja yksityisiltä myyjiltä.

ALUEPÄÄLLIKKÖNÄ
vastaat Autotalli.com -verkkopalvelun myynnistä sekä uusille että nykyisille autoliikeasiakkaille.Toimit aktiivisesti ja itsenäisesti asiakkaiden kanssa. Työviikkosi sisältää runsaasti tavoitteellisia asiakaskäyntejä ja puhelinkontakteja. Olet osa tiimiä, joka vastaa Autotalli.com -kasvutavoitteiden toteutumisesta. Työpisteesi on Tampereen keskustassa ja tehtävä edellyttää matkustamista.

Tarjoamme sinulle aktiivisen tiimin tuen sekä myyntiä tukevat laadukkaat työkalut. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme yksi parhaista autokaupan asiakasratkaisujen tuottajista. Tehtävässä pääset näköalapaikalle autoalan erikoismediaan ja saat myytäväksesi tuoteratkaisuja, joilla voimme auttaa asiakasta heidän omassa liiketoiminnassa.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kokemusta ja näyttöjä myyntityöstä sekä asiakastarpeisiin perustuva myyntitapa. Etsimme aktiivista ja aidosti myynnillisistä haasteista nauttivaa ammattilaista, joka motivoituu tuloksen tekemisestä. Itsenäinen työote, myyntinälkä, kyky vakuuttavaan ja jämäkkään myyntiprosessin läpivientiin sekä taito verkostoitua kuuluvat sinun ominaisuuksiin. Taustallasi on esim. kaupallinen koulutus ja media- tai autoalan tuntemus on etu, mutta ei välttämättömyys. 

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha Vuorikallas p. 050-4381044.Täytä hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 30.4. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 
Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.