#almaspirit

Vacancies

01.02.2019

Myyntipäällikkö Valkeakosken ja Janakkalan Sanomiin

Myynnin ammattilaisista koostuva tiimimme kaipaa vahvistusta.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen myynnistä ja markkinoinnista innostuvaa myyntipäällikköä.

Tehtävässä pääset suunnittelemaan markkinointikokonaisuuksia yhdessä yrityspäättäjien kanssa. Vastuullasi ovat valmiin asiakassalkun kehittäminen, pitkäaikaisten asiakkuuksien hoitaminen ja uusasiakashankinta. Tuotesalkussasi ovat vahvat paikalliset printti- ja digimediat, nykyaikaiset mainosratkaisut Alma Median valtakunnallisessa verkostossa sekä video- ja sisältömarkkinointiratkaisut. Työssäsi näkyvät vahvasti Valkeakosken Sanomat ja Janakkalan Sanomat. 

Odotamme sinulta aktiivista ja itsenäistä otetta myyntityöhön ja kiinnostusta markkinointia kohtaan. Idearikkaalla ja rohkealla asenteella autat asiakkaitasi menestymään tarjoamalla heille toimivampaa mainontaa. Innostut helposti uudesta ja koet digitaalisen ympäristön luonnolliseksi itsellesi. Toivomme sinulta myynnillistä osaamista ja soveltuvaa kaupallista tutkintoa. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden tekijä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen paikan organisaatiossa, jossa pääset kehittämään itseäsi ammatillisesti. Almalaiset ympäri Suomen ovat tukenasi ja pääset verkostoitumaan yrityselämän toimijoiden kanssa. Alma Media konsernina mahdollistaa myös etenemisen uralla. Meillä on kiva olla!

Tartu tilaisuuteen! Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 24.2. mennessä osoitteessa rekry.almamedia.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Marjaana Vilponen: marjaana.vilponen@almamedia.fi tai p. 050 413 3914, ti 5.2., ma 11.2. ja ma 18.2. klo 16-17.


#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Alma Consumer on Alma Median kuluttajaliiketoiminnan ydin. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia medioita Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa sekä useita paikallis- ja kaupunkilehtiä. Lisäksi yksikkö tarjoaa digitaalisia kuluttajapalveluita life-styleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun. Alma Consumeriin kuuluu myös Alma Manun lehtipaino- ja jakeluliiketoiminta.


Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.