#almaspirit

Vacancies

07.01.2019

Projektiassistentti, Alma Talent Tietopalvelut

Haemme Tampereen teletiimiimme useampaa PROJEKTIASSISTENTTIA puhelimitse tapahtuvaan rekisterisoittoon.

Työtehtäviisi kuuluu Alma Talent Päättäjät ja Vaikuttajat -tietokannan ylläpito, yritystietojen selvittäminen sekä yritysten päättäjätietojen kerääminen puhelimitse. Tehtävä ei sisällä puhelinmyyntiä. Jos voit työskennellä toimistotyöaikaan, niin työ sopii hyvin myös opiskelijalle, sillä meillä on mahdollisuus tarjota myös osa-aikatyötä. Tehtävistä yksi on vakituinen ja muut noin 12 kk määräaikaisuuksia, joiden mahdollinen jatko sovitaan erikseen tilanteen mukaan. 

Jotta onnistuisit työssäsi, toivomme
- kokemusta asiakaspalvelu- / puhelintyöstä
- reipasta ja ahkeraa otetta työhön
- tarkkuutta
- huumorintajua ja rohkeutta
- myönteistä asennetta ja keskustelutaitoa
- sitkeyttä ja rutiinien sietokykyä
- tietotekniikan perusosaamista. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja säännöllisen päivätyön, mahtavan työporukan, kiinteän kuukausipalkan ja bonusmallin tämän päälle sekä viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisen linkin kautta saman tien tai viimeistään 27.1.2019.  

Voit mielellään myös soittaa ja kysyä tarkemmin työstä, yrityksestämme sekä kertoa omasta osaamisestasi. Tavoitat Tiimipäällikkö Marja Harbin (puh. 046 851 2581) parhaiten arkisin klo 9-15. 

Alma Talent Tietopalvelut on yksi maan johtavista tietopalvelujen tarjoajista. Palveluidemme avulla asiakkaamme voivat parantaa kilpailukykyään reagoimalla nopeasti toimintaympäristön muutoksiin ja välttää riskejä käyttämällä päätöksenteon pohjana luotettavaa ja virallista informaatiota. Toimintamme kulmakiviä ovat läpinäkyvyys ja luotettavuus. Osaamisemme perustuu luotettavaan tietoon, pitkäaikaiseen kokemukseen sekä asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Meille asiakkaidemme menestys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä.

#almaspirit
#rohkeuskasvaaApply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.