#almaspirit

Vacancies

07.01.2019

Palveluliiketoiminnan johtaja, Alma Consumer

Alma Consumer etsii

PALVELULIIKETOIMINNAN JOHTAJAA
 
Alma Consumer on Alma Median kuluttajamedialiiketoiminnan ydin. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia medioita Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa sekä useita paikallismedioita ja kaupunkilehtiä. Lisäksi yksikkö tarjoaa digitaalisia kuluttajapalveluita lifestyleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun. Alma Consumeriin kuuluu myös paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu. 
 
Alma Media on kahden vuosikymmenen aikana laajentanut liiketoimintaansa mediasta useisiin digitaalisiin palveluihin. Alma Consumer etsii nyt kasvua kiihdyttääkseen palveluliiketoiminnan johtajaa vastaamaan olemassa olevien palvelujen kehittämisestä ja uusien synnyttämisestä.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kokemusta digitaalisesta liiketoiminnasta, kokemusta asiakastyöstä ja esimiehenä tai projektijohdossa toimimisesta. Tausta voi olla digitaalisessa teknologiassa tai digitaalisessa markkinoinnissa, oleellista on liiketoimintaosaaminen; kysynnän ja markkinoiden hahmottaminen, teknologiaymmärrys ja kannattavan kasvun vaaliminen.
 
Palveluliiketoimintamme on uutta, kehittyvää ja kasvavaa liiketoimintaa. Siksi arvostamme yrittäjäasennetta ja arvojemme mukaisesti joukkuepelaajaa. Tehtävässä tukena on digitaalisen markkinoinnin ja teknologisen kehityksen asiantuntijat. Palveluliiketoiminnan johtaja on osa Alma Consumerin johtoryhmää.
 
Haethan tehtävää 25.1. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintayksikön johtaja Kari Kivelä 16. ja 17.1. klo 16-17 sekä 23.1. klo 16-17 p. 010 665 2032.
Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.