#almaspirit

Vacancies

11.10.2018

Fullstack- tai Frontend-kehittäjä Iltalehteen

Fullstack- tai Frontend-kehittäjä Iltalehteen

Haluatko olla mukana kehittämässä yhtä Suomen suurinta kuluttajapalvelua osana Iltalehden digikehityksen ketterää core-tiimiä? Meillä pääset digitaalisen liiketoimintamme ytimeen uudistamaan media-alaa ja rakentamaan Iltalehti.fistä maamme merkittävintä uutispalvelua modernein menetelmin tekoälyn ja analytiikan mahdollisuuksia hyödyntäen. Iltalehden lisäksi muita palveluitamme ovat mm. Aamulehti.fi, Rantapallo.net, Telkku.com ja E-kontakti.fi.

Haemme osaavaa Fullstack- tai Frontend-kehittäjää. Tulet olemaan merkittävässä roolissa viiden hengen core-tiimissä, joka on hyvin tiivis osa Alma Consumerin kaikkiaan 30 hengen digikehitysyksikköä.  Tehtävänäsi on erityisesti Iltalehti.fi:n ja sen pääkomponenttien kehittäminen React.js:llä. Kykyjesi mahdollistaessa toki myös laajempien kokonaisuuksien toteuttaminen backendistä lähtien. Tästä syystä katsomme eduksi, jos tunnet omaksesi joitakin muista käyttämistämme teknologioista kuten Ruby, Node.js, Java, React Native, Golang, GraphQL ja AWS.

Sovit tehtävään, jos teknologiaosaamisen lisäksi olet itseohjautuva, tarkka ja ennen kaikkea positiivisella asenteella varustettu ongelmanratkaisija. Toivomme, että sinulla on alan korkeakoulututkinto ja olet hankkinut työkokemusta vähintään kahden vuoden ajalta.

Meillä viihdytään, koska työyhteisön ilmapiiri on todella rento, työtehtävät ovat aidosti mielenkiintoisia ja työn lopputuloksella on merkitystä  miljoonien suomalaisten päivittäiseen arkeen. Meillä pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin, tekemisen malliin, ideoimaan kokonaan uutta ja imemään oppia ympärilläsi työskenteleviltä huippuammattilaisilta.

Median toimialalla digitalisoituminen on verraten pitkällä, joten pääset kehittämään uusia digitaalisia ratkaisuja, joita ei vielä muualla ole. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen, ja koulutuksiin ja konferensseihin on mahdollisuus osallistua oman kiinnostuksen mukaan. Toimipaikkasi sijaitsee aivan Helsingin rautatieaseman vieressä Alma-talolla, mutta olemme joustavia niin työskentelypaikan kuin työaikojenkin suhteen. Koko Alma Mediassa on devaajia lähes 100 ja siten pystymme tarjoamaan erilaisia uramahdollisuuksia talon sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiajohtaja Antti Salonen puhelimitse 0404126710 tai sähköpostitse antti.salonen@almamedia.fi. Hae tehtävää viimeistään 28.10.2018.

Alma Consumer on Alma Median kuluttajamedialiiketoiminnan ydin. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia medioita Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa sekä useita paikallis- ja kaupunkilehtiä. Lisäksi yksikkö tarjoaa digitaalisia kuluttajapalveluita lifestyleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun. Alma Consumeriin kuuluu myös Alma Manun lehtipaino- ja jakeluliiketoiminta.

Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.