#almaspirit

Vacancies

05.12.2018

Keikkatöihin Alma Manun varhaisjakeluun

Jokainen courier on yön tähti, tärkeä lenkki tuotteen matkalla asiakkaalle, sillä tuote on valmis vasta, kun se on toimitettu. Varhaisjakelussa jaamme tilattujen lehtien lisäksi esimerkiksi mainosjakelutuotteita ja osoitteellisia kirjeitä.


Etsimme vakituisia sijaisia/keikkatyöntekijöitä varhaisjakeluun Poriin sekä lähikuntiin.


Etsimämme henkilöt tarttuvat ennakkoluulottomasti työhön ja kaipaavat työhönsä vaihtelua ja monipuolisuutta.


Käytössämme on järjestelmä, josta näet kaikki tulevan viikon avoimet piirimme ja voit helposti ja nopeasti ilmoittautua töihin avoimille piireille juuri sinulle sopivalle päivälle. Me käymme läpi ilmoittautuneet ja tarjoamme töitä avoimilta piireiltä tarpeidemme mukaan. Työ on monipuolista ja voit työskennellä monella eri piirillä, sopeudut nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Huomioithan, että courierin työ on hyvin fyysinen ja työssä mm. kuljetaan paljon kerrostalojen rappuja. Samalla kun työskentelet, voit näin ollen pitää yllä kuntoasi.


Työt alkavat perehdytyksellä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Courierina työskentelet keskimäärin 3-4 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle jakoalueesta riippuen noin klo 1:30-07:00 välille. Oheisjakelusta ja oman auton käytöstä maksetaan erillinen korvaus.

 
Courierin työ saattaa sopia sinulle, jos:

 - olet jo täyttänyt 18-vuotta

 - sinulla on käytössässi auto tai polkupyörä 

 - voit työskennellä yöaikaan

 - nautit ulkoilmasta ja vapaudesta

 - olet itsenäinen ja omatoiminen työntekijänä


Courierin työ voi olla sinulle sopiva vaihtoehto myös, mikäli haluat lisätienestejä esim. jonkun toisen työn tai opiskelujen rinnalle.

Alma Manu Oy on painamisen ja jakelun ammattilainen. Alma Manuun kuuluu lehtipaino Tampereella sekä Pirkanmaan ja Satakunnan jakelupalvelut. Olemme Pohjoismaiden modernein lehtipaino ja Suomen suurin yksityinen varhaisjakeluoperaattori. Painotalomme pyörii vuorokauden ympäri ja courierimme jakavat sanomalehtien lisäksi monia muitakin jakelutuotteita. Alma Manu on osa Alma Media -konsernia.

Lisätiedot courierin työstä rekry(at)almamanu.fi

WhatsApp numero rekryyn: 050 315 3264 (Huom. ainoastaan WhatsApp!)

WhatsAppin kautta voit pyytää tapaamisaikaa, esittää kysymyksiä työstä, lähettää cv:n tai pienen videoterveisin jne. Vastaamme viesteihin vähintään klo 9-15 välisenä aikana arkisin, viestejä voit toki jättää itse juuri sinulle sopivana ajankohtana.

Infotilaisuudet/pikahaastattelut Alma Manun toimistolla (Patamäenkatu 9, Tampere)

  • maanantaisin klo 13 (suomenkielinen)
  • perjantaisin klo 13 (englanninkielinen)
  • Tilaisuuden kesto osallistujamäärästä riippuen 45min-1,5h.
    Tervetuloa paikalle kuulemaan courierin työstä ja samalla voit hakea paikkaa.

 

Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.