alma_helsinki2925_1500x370

#almaspirit

Vacancies

03.08.2018

Data Master Alma Talent Tietopalveluihin

Kiinnostaako Data Masterin työ, jossa pääset kehittymään asiakastiedon guruksi muun muassa tekoälyä hyödyntäen? Etsimme nyt Alma Talent Tietopalveluihin Data Masteria, joka vastaa Päättäjät ja vaikuttajat -tietokannan käytännön hyödyntämisestä. Työsi on yhdistelmä tarkkuutta vaativia rutiineja, laadun seurantaa ja ylläpitoa sekä liiketoimintaa eteenpäin vievää kehittämistä. Apunasi ovat kokeneet kollegat, joista monella on vuosien kokemus ja syvällistä teknistä osaamista yritys- ja päättäjätiedosta ja sen eri lähteistä.

Odotamme sinulta:
- SQL-ohjelmointiosaamista ja jonkin verran kokemusta koneoppimiseen ja analytiikkaan käytettävistä ohjelmointikielistä (R, Python)
- Kokemusta ETL-työkaluista ja tietokantateknologioista (esim. MS SQL Server tai Oracle) sekä kiinnostusta ja kykyä oppia uusia teknologioita nopeasti
- Liiketoiminnan, erityisesti myynnin ja markkinoinnin ymmärtämistä
- Kiinnostusta tuotteistukseen / datalähtöisten tuotteiden kehittämiseen ja palvelumuotoiluun
- Kykyä viestiä ja työskennellä erilaisten toimijoiden ja osapuolten kanssa sekä organisaation sisällä että ulkopuolella
- Aikaisempaa työkokemusta datan hallinnan alalta ja mielellään myös kohderyhmäpoiminnasta sekä EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimusten soveltamisesta käytäntöön
 
Olennaista on kyky oppia uutta ja kehittyä tehtävän haasteiden mukana tekoälyä hyödyntäen. Ymmärrät, mistä yritys- ja päättäjätiedossa on kyse ja miten sitä on mahdollista hyödyntää liiketoiminnassa, esim. CRM-järjestelmissä, markkinoinnissa, myynnissä ja liiketoiminta-analyyseissa. Sinun ei tarvitse olla varsinainen koodaaja, kunhan tietokannan toiminnallisuuksien muuttaminen onnistuu. Todennäköisesti koulutustaustasi on tekninen tai kaupallinen.

Tarjoamme ison mediatalon kattavat edut, loistavat mahdollisuudet kehittyä ja inspiroivan työyhteisön. Positiossa voi olla mahdollisuus edetä esimiestehtäviin. Työ on vakituinen ja toimipaikka Tampere tai Helsinki.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 19.8 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Petra Luntiala, Tietopalveluiden johtaja, 050 5067828, 8.8. klo 9-11 ja 17.8. 15.30-17.

Alma Talent Tietopalvelut on yksi maan johtavista tietopalvelujen tarjoajista. Palveluidemme avulla asiakkaamme voivat parantaa kilpailukykyään reagoimalla nopeasti toimintaympäristön muutoksiin ja välttää riskejä käyttämällä päätöksenteon pohjana luotettavaa ja virallista informaatiota. Toimintamme kulmakiviä ovat läpinäkyvyys ja luotettavuus. Osaamisemme perustuu luotettavaan tietoon, pitkäaikaiseen kokemukseen sekä asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Meille asiakkaidemme menestys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä.

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

 

Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.