alma_helsinki2925_1500x370

#almaspirit

Vacancies

11.04.2018

Uutispäällikkö Iltalehden lifestyle-toimitukseen

Etsimme Iltalehden Lifestyle-toimitukseen

UUTISPÄÄLLIKKÖÄ

Iltalehti vahvistaa vauhdilla kasvavia lifestyle-sisältöjään. Haemme lifestyle-toimitukseen uutispäällikköä. Olet hakemamme henkilö, jos:

  • Tunnet halua puhutella suurta yleisöä ja sinulla näkemyksellisyyttä, miten se tapahtuu. Tunnistat puheenaiheet ja ilmiöt, uskot koskettavien tarinoiden voimaan.
  • Saat muut innostumaan mukanasi ja sinulla on kykyä sparrailla muiden ideoista ja jutuista timantteja.
  • Olet kotonasi nopeatempoisessa uutisrytmissä. Sinulla on jo kokemusta monimediallisesta toimitustyöstä sen eri välineissä ja somessa. Sinulla on mieluusti kokemusta myös työnjohtamisesta.

Työssä tärkeää on hahmottaa kokonaisuuksia sekä seurata analytiikan kautta onnistumista reaaliajassa. Hienoa, jos innostut tavoitteista ja uuden oppimisesta. Arvostamme myös kokeilunhaluisuutta. Tulevassa työssäsi vastaat ennen kaikkea terveys- ja hyvinvointisisältöjen sekä perhesisältöjen päivittäisestä työnjohtamisesta, mutta myös muiden lifestyle-osastojemme tekemisestä. Plussaa on, jos sinulla on kokemusta tai näkemystä kaupallisten sisältöjen tuottamisesta.

Iltalehden lifestyle-toimitus tarjoaa sinulle digitaalisen sisällöntuotannon näköalapaikan vauhdikkaassa työympäristössä, mahdollisuuden kehittyä ja vaikuttaa omaan työnkuvaasi sekä olla mukana luomassa tulevaisuuden mediaa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 6.5 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vakituinen. Lisätietoja antaa vt julkaisupäällikkö Piia Rantio 20.4. klo 14-15 ja 25.4. klo 14:30 - 15:30, p.050 560 6165 tai piia.rantio@iltalehti.fi

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.