alma_helsinki2925_1500x370

#almaspirit

Vacancies

13.03.2018

Couriereita Mänttä-Vilppulaan, Alma Manu Oy

Alma Manu on paino- ja jakeluyritys, joka jakautuu Manu eteläiseen (Pirkanmaa, Satakunta) ja Manu pohjoiseen (Lappi ja Meri-Lappi). Alma Manun jakelu kattaa toiminta-alueilla 90% kotitalouksista ja on täten Suomen toiseksi suurin varhaisjakeluoperaattori Postin jälkeen. Alma Manu on osa Alma Mediaa.
Manun varhaisjakelussa on jaettavana kymmeniä tuotteita liitteineen ja viikossa Manulaiset jakavat lähes 2 miljoonaa tuotekappaletta.
Jokainen courier on Yön Tähti ja tärkeä lenkki tuotteen matkalla asiakkaalle. Tuote on valmis vasta, kun se on toimitettu perille. Varhaisjakelussa jaamme tilattujen lehtien lisäksi mainosjakelutuotteita ja osoitteelisia kirjeitä.


Haemme joukkoomme

Kahta courieria määräaikaiseen sijaistukseen Mänttä-Vilppulaan.

Haemme täysi-ikäistä, luotettavaa ja oma-aloitteista courieria varhaisjakeluun. Courierina työskentelet 3-4 tuntia yössä. Työaikasi sijoittuu aamuyölle klo. 02.00 - 07.00 väliselle ajalle. Työvälineenä tarvitset omaa autoa, jonka käytöstä maksetaan kilometrikorvausta. Tuntipalkka määräytyy Team ja Medialiiton välisen jakajien työehtosopimuksen mukaan. Oheisjakelusta maksetaan erikseen kappalekorvaukset.

Pääsääntöisesti työvuorot kiertävät niin, että kuusi yötä ollaan työssä ja sitä seuraa kaksi vapaata.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sekä elämäntilanteeseesi sopivaa mahdollisuutta lisäansioihin muun työn tai opiskelun ohessa.


Käy tutustumassa jakajan työhön tarkemmin osoitteessa www.almamanu.fi.
Jätä hakemus sähköisesti. Täytämme paikan heti sopivan löydyttyä.

 

Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.