alma_helsinki2925_1500x370

#almaspirit

Vacancies

07.03.2018

Myyntipäällikkö Aamulehteen

Aamulehti ja Alma Regions ovat osa Alma Mediaa. Alma Regions mediaperhe koostuu Aamulehden lisäksi useista maakunta-, paikallis- ja kaupunkimedioista. Olemme tavoittavin media kaikkialla missä toimimme. Olemme digiajan mediaosaaja, joka kehittää aktiivisesti monimuotoisia mediaratkaisuja sekä mainostajille että mediakuluttajille. Alma Regionsiin kuuluu Pohjoismaiden modernein painotalo Tampereen Sarankulmassa.

Digimainontamme on kovassa kasvussa ja tarvitsemme lisää kasvun kiihdyttäjiä joukkoomme. Etsimme kahta aktiivista ja asiakaslähtöistä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan Aamulehden mainosmyyntiä Pirkanmaan alueella. Voit olla jo urallasi edennyt myynnin ja markkinoinnin asiantuntija, jolla on vahvaa tuloksellista näyttöä, tai uran alkuvaiheille oleva vastavalmistunut, joka on valmis kasvamaan myynnin ammattilaiseksi.

Myyntipäällikön tehtävässä pääset työskentelemään vahvan brändin ja tuotteiden parissa. Aamulehti ja Alma Median digitaalinen mainosverkosto tavoittaa yli 95 % pirkanmaalaisista joka viikko, ja Aamulehti on ylivoimainen mainosmedia Pirkanmaalla. Asiakkaidemme käytössä ovat monipuoliset digitaalisen mainonnan kohdennus- ja mainosratkaisut sekä nopeasti kasvavat sisältömarkkinointi- ja videoratkaisut.

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme liiketoimintaa kehittävien markkinointiratkaisujen myynti nimetyille ja uusille mainostaja-asiakkaille. Ratkaisevinta on, että sinulla on kykyä ja intoa auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Annamme tilaa innovatiivisille mainosratkaisuiden kehittämiselle yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Edellytämme kaupallista korkeakoulututkintoa (KTM, tradenomi) ja tuntemus Pirkanmaan markkina-alueesta on eduksesi. Olet yhteistyökykyinen joukkuepelaaja, joka pystyy aktiiviseen itsenäiseen työskentelyyn. Uskallat olla ylpeä taustasi ja osaamisesi, mutta ennen kaikkea olet rohkea, omaat oikeanlaista voittaja-asennetta, haluat ottaa vastuuta ja oppia uutta. Menestyt meillä, kun saat asiakkaamme menestymään!

Tarjoamme paikan vauhdikkaassa mediamaailmassa, jossa jokainen päivä on erilainen. Verkostoidut alueen yrittäjien kanssa ja yhteistyö almalaisten kanssa auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Työpisteesi sijaitsee Finlaysonilla, Tampereen keskustassa.

Täytä hakemus viimeistään 22.3.2018 osoitteessa rekry.almamedia.fi. Lisätietoja antaa Juuso Liljeroos puh. 050 506 0622 tai juuso.liljeroos@almamedia.fi

Tutustu tuleviin kollegoihisi tästä


#kolmepointtia 
#almaspirit 
#rohkeuskasvaa

Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.