Hands_header_image

#almaspirit

Vacancies

13.02.2018

Couriereita, Pispala, Rahola, Ikuri

Alma Manu on paino- ja jakeluyritys, joka jakautuu Manu eteläiseen (Pirkanmaa, Satakunta) ja Manu pohjoiseen (Lappi ja Meri-Lappi). Alma Manun jakelu kattaa toiminta-alueilla 90% kotitalouksista ja on täten Suomen toiseksi suurin varhaisjakeluoperaattori. Alma Manu on osa Alma Mediaa. 

 Manun varhaisjakelussa on jaettavana kymmeniä tuotteita liitteineen ja viikossa Manulaiset jakavat lähes 2 miljoonaa tuotekappaletta.

Jokainen courier on Yön Tähti, tärkeä lenkki tuotteen matkalla asiakkaalle, sillä tuote on valmis vasta, kun se on toimitettu. Varhaisjakelussa jaamme tilattujen lehtien lisäksi mainosjakelutuotteita ja osoitteelisia kirjeitä.

Haemme täysi-ikäisiä, luotettavia ja oma-aloitteisia
 COURIEREITA Pispalaan, Tahmelaan ja Ikuriin
varhaisjakeluun vakituisiin työsuhteisiin.

Courierina työskentelet 3-4 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle kello 01.30 - 07.00. Työvuorot kiertävät pääsääntöisesti niin, että kuuden työvuoron jälkeen seuraa kaksi vapaata. Kulkuvälineeksi tarvitset käyttöösi auton tai polkupyörän. Oheisjakeluista ja oman auton käytöstä maksetaan erillinen korvaus.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.

  
Tarjoamme sinulle vakituisen työn tai elämäntilanteeseesi sopivaa mahdollisuutta lisäansioihin muun työn tai opiskelun ohessa.

  
Jätä hakemus sähköisesti heti. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot ja haastatteluaikojen varaukset arkisin klo 9-15 henkilöstökoordinaattori Milla Kupiaiselta puh. 010 665 3895.

 

 

Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.