#almaspirit

Vacancies

06.09.2018

Ad Tech Developer, Alma Mediaratkaisut

AD TECH DEVELOPER

Oletko haaveillut pääseväsi kehittämään dataa pohjautuvia digimainonnan ratkaisuja? Entä rakentamaan integraatioita järjestelmien välille tai ottamaan käyttöön uusia järjestelmiä? Mitä tuumaat työstä, joka koostuu myös monipuolisista pienkehityshankkeista ja asioiden eteenpäin viemisestä yhdessä kumppaneiden kanssa alati muuttuvassa digitaalisessa maailmassa?

TULEVA TEKKIOSAAJA

Haemme Alma Mediaratkaisuihin Ad Tech Developeria vahvistamaan digimainonnan kehitystä sekä työskentelemään kävijämäärällisesti Suomen suurimmille palveluille.  Meillä pääset kehittämään itseäsi ja työtä, jota teet. Työtehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tampereella Liikekeskus Siperiassa.

MENESTYSTEKIJÄT

Taustaltasi olet web-kehittäjä, digimainonnan tekniikan ammattilainen tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva tuleva huippu-osaaja. Tunnet modernit web-tekniikat ja osaat hyödyntää niitä.  Osaat koodikielistä esimerkiksi Javascriptin, HTML/CSS:än, Node.js:n tai React.js:n ja API-rajapinnat, verkkosivustojen kehittäminen ja julkaisualustat, täginhallintajärjestelmät sekä AWS-ympäristö ovat sinulle tuttuja.  Sinulla on jo kokemusta digimainonnasta, datan käsittelystä ja niiden tuomista uusista mahdollisuuksista. Digimainonnan maailman opit kuitenkin työtä tehdessä - pääasia on, että sinulla on jonkin verran tehtävään soveltuvaa osaamista ja se herättää sinussa kiinnostusta ja intoa päästä mukaan.

KIINNOSTUITKO?

Hae mukaan Markuksen tekkitiimiin! Lähetä hakemus 30.9. mennessä. Lisätietoja tehtävästä markus.povelainen@almamedia.fi

#almaspirit
#rohkeuskasvaa
Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.