Hands_header_image

#almaspirit

Vacancies

07.02.2018

ReactJS-osaaja, Alma Mediapartners

Haluatko olla rakentamassa asumisen tunnetuimpia verkkopalveluita, joilla on viikoittain satoja tuhansia käyttäjiä?

Etsimme ReactJS-taitoista ohjelmistokehittäjää Alma Mediapartners Oy:n tuotekehitykseen, jossa luodaan moderneja ja tehokkaita ratkaisuja suosituille verkkopalveluille, kuten Etuovi.com ja Vuokraovi.com.

Meillä on erinomaisella yhteishengellä ja energialla töitä tekevä tiimi, joka kehittää, uudistaa ja ylläpitää asumiseen liittyviä verkkopalveluita. Käytämme ketteriä kehitysmenetelmiä ja pyrimme jatkuvasti parantamaan tekemistämme, sekä tunnistamaan ja ottamaan käyttöön meille soveltuvia uusia menetelmiä ja teknologioita. Tällä hetkellä uudistushankkeiden frontend-puolella käytössä ovat muun muassa ReactJS ja Redux. Palveluiden backend-puolella käytämme enimmäkseen Javaa. Tuotamme palveluitamme julkiseen pilveen Amazon Web Servicesin tarjoamien palveluiden päälle.

Odotamme sinun olevan reipas ja yhteistyökykyinen ohjelmistoalan ammattilainen. Tunnet ohjelmistokehityksen uusimmat trendit ja osaat yhdistää ja liittää niiden tuomia parannuksia fiksusti olemassa oleviin järjestelmiin. Et pelkää haasteita, vaan uskallat ottaa työn alle tarvittaessa suuriakin kokonaisuuksia. Olet toivottavasti työskennellyt jo aiemmin Reactin ja verkkopalveluiden parissa tai sinulla on näyttöä osaamisestasi vaikkapa avoimen lähdekoodin projektien kautta. Olet utelias ja monipuolinen työntekijä, joka haluaa ymmärtää liiketoimintaa ja palvella asiakkaiden tarpeita.

Haluamme että tuot oman näkemyksesi, osaamisesi ja kokemuksesi Mediapartnersin tuotekehityksen käyttöön. Roolisi tiimissä voidaan muotoilla kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaisesti. Arvostamme innokkuutta uuden oppimiseen, sekä oma-aloitteisuutta ja rohkeutta. Toimitilamme ovat Tampereen ydinkeskustassa, Finlaysonin tehdasmiljöössä.

Mikäli tehtävä kuulostaa sinulle sopivalta, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus. Haulla ei ole takarajaa, mutta palkkaamme tiimiin ja tehtävään sopivia tyyppejä niin pian kuin mahdollista, joten ei kannata jäädä jahkailemaan.

Täältä lisää tietoa siitä, millaista on olla devaajana Almassa https://devaaja.almamedia.fi/.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Merja Ristilä (merja.ristila@almamedia.fi)

#rohkeuskasvaa
#almaspirit

Alma Mediaan kuuluva Alma Mediapartners Oy tuottaa verkkopalveluita kuluttajille ja yrityksille. Alma Mediapartners Oy:n tunnetuimpia verkkopalveluita ovat Etuovi.com, Vuokraovi.com ja Autotalli.com.

Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.