alma_helsinki2925_1500x370

#almaspirit

Vacancies

06.06.2018

Kesätöihin Alma Manun varhaisjakeluun

Jokainen courier on Yön Tähti, tärkeä lenkki tuotteen matkalla asiakkaalle, sillä tuote on valmis vasta, kun se on toimitettu. Varhaisjakelussa jaamme tilattujen lehtien lisäksi mainosjakelutuotteita ja osoitteellisia kirjeitä.

Nyt etsimme ensisijaisesti couriereita Pispalan, Ikurin ja Tesoman alueille, mutta tarpeita saattaa olla myös muilla alueilla Tampereella sekä lähikunnissa. Työ alkaa viimeistään 10.7.2018 ja jatkuu 9. tai 18.8. asti. 

Courierin työ sopii sinulle, jos:

- olet jo täyttänyt 18-vuotta

- sinulla on käytössässi auto tai polkupyörä (pyöräpiirejä lähinnä keskusta-alueella)

- voit työskennellä yöaikaan

- nautit ulkoilmasta ja vapaudesta

- olet itsenäinen ja omatoiminen työntekijänä

- haluat nauttia kesäpäivistä

Courierin työ voi olla sinulle sopiva vaihtoehto myös, mikäli haluat lisätienestejä esim. jonkun toisen työn rinnalle.


Courierina työskentelet keskimäärin 3-4 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle jakoalueesta riippuen noin klo 1:30-06:00 välille. Työvuorot kiertävät pääsääntöisesti niin, että kuuden yön jälkeen seuraa kaksi vapaata. Oheisjakelusta ja oman auton käytöstä maksetaan erillinen korvaus.

Voit itse vaikuttaa työsopimuksesi kestoon: tarvitsitpa töitä kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa. Moni jatkaa meillä työskentelyä kesätöiden jälkeenkin.


Tehtävässä onnistuminen edellyttää fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.

 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemus sähköisesti heti.


Lisätiedot rekry@almamanu.fi

 

Alma Manu löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

 

Alma Manu Oy on painamisen ja jakelun ammattilainen. Alma Manuun kuuluu lehtipaino Tampereella sekä Pirkanmaan ja Satakunnan jakelupalvelut. Olemme Pohjoismaiden modernein lehtipaino ja Suomen suurin yksityinen varhaisjakeluoperaattori. Painotalomme pyörii vuorokauden ympäri ja courierimme jakavat sanomalehtien lisäksi monia uusia jakelutuotteita. Alma Manu on osa Alma Media -konsernia.

 

Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.