Hands_header_image

#almaspirit

Vacancies

30.01.2018

Myyntisihteeri Alma Talentin lehtien asiakaspalveluun

Myyntisihteeri

Alma Talent on Suomen johtava talous- ja ammattilaismedioiden julkaisija. Yli 1 150 000 suomenkielistä asiantuntijaa, päättäjää, yrittäjää ja sijoittajaa lukee Alma Talentin medioita painettuna sekä digitaalisena viikoittain. Alma Talentin medioita Suomessa ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka & Talous, Markkinointi & Mainonta, Arvopaperi ja Tivi. Tutustu meihin osoitteessa www.almatalent.fi.

Oletko asiakaspalvelun rautainen ammattilainen ja kiinnostunut media-alasta? Ovatko vahvuutesi asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja nopeat ongelmanratkaisutaidot? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Haemme nyt Alma Talent -lehtien asiakaspalveluun positiivista ja tehokasta myyntisihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuuhun 2018 saakka. Toimenkuvaan kuuluu sekä printti- että digilehtien asiakkaiden tiedusteluihin vastaamista puhelimitse ja sähköpostitse, tilausten tallennusta, laskutusta sekä asiakasrekisterin päivittämistä.

Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Lisäksi olet ulospäin suuntautunut ja Sinulla on positiivinen ja kehittävä asenne työtäsi kohtaan. Toivomme, että Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyvät IT-taidot sekä myynnillinen asenne. Lisäksi odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin kielen taitoa. Kokemus digituotteiden asiakaspalvelusta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen toimenkuvan lisäksi mukavan ja osaavan tiimin tueksesi sekä upeat työtilat Helsingin Töölönlahdella.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 28.2.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa vain sähköpostitse Nina Söderholm, Manager, Customer Data, nina.soderholm@almamedia.fi.
Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.