Hands_header_image

Erikseen erinomaisia, yhdessä ylivoimaisia

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Vacancies

12.01.2018

Tapahtuma-assistentti Helsinkiin, Alma Talent

Tarkka, nopea, tunnollinen, aurinkoinen, puhelias, rohkea. Oletko etsimämme

TAPAHTUMA-ASSISTENTTI

Alma Talent etsii töihin opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita sekä tapahtumabisneksestä että suomalaisesta bisneselämästä. Haluatko tulla mukaan vauhdikkaaseen työympäristöön ja auttaa meitä tekemään Suomen parhaista tapahtumista ja koulutuksista vieläkin elämyksellisempiä?

Työtehtäviin kuuluu tapahtumiin ja koulutuksiin liittyviä avustavia ja koordinoivia töitä niin Helsingin keskustassa sijaitsevalla toimistollamme kuin tapahtumapaikalla. Tehtäväsi tapahtumapaikalla on ottaa vastaan osallistujia ja puhujia, huolehtia tekniikasta, seurata tapahtuman kulkua ja huolehtia siitä, että asiat sujuvat asiakkaidemme kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Odotamme hakijoilta

  • oma-aloitteisuutta ja reipasta asiakaspalveluhenkistä otetta
  • nopeaa reagointikykyä
  • järjestelmällistä lähestymistapaa useisiin samanaikaisiin työtehtäviin
  • Microsoft Excelin ja PowerPointin hallitsemista
  • mahdollisuutta työskennellä 2-3 päivänä viikossa
  • suomen kielen taitoa

Jos haluat päästä mukaan rakentamaan Suomen parhaita tapahtumia, täytä hakulomake 2.2.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Paikkoja on useampia ja ne täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Liitä mukaan kuvallinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi.

Alma Talent on monipuolinen mediaperhe, laaja-alainen tietopalvelu, tehokas liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä. Tuotamme vaikuttavia sisältöjä talouden, juridiikan, johtamisen, teknologian, HR:n, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille. Toimimme monikanavaisesti ja kansainvälisesti. Päätuotteitamme ovat mediasisällöt, kirjat, verkkopalvelut, tapahtumat ja koulutukset. Tutustu tapahtumiin ja koulutuksiin: www.almatalent.fi

#almaspirit

Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.

Alma_people (3)_570x570

Working at Alma

At Alma we encourage you to be bold: experiment, do things differently, fail and try again.

Alma_corporate (43)_470x470

Alma developers

From a developer's point of view Alma is, above all, a technology company.

Alma_people (15)_570x570

Alma's brands

We Alma Medians work in different locations and units, with different brands and products, but we all share the same mentality - #almaspirit. Check out all of products and services.