Hands_header_image

Erikseen erinomaisia, yhdessä ylivoimaisia

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Vacancies

10.01.2018

Etusivutuottaja Iltalehteen

Etsimme Iltalehteen

ETUSIVUTUOTTAJAA

vastaamaan Iltalehden sisältöjen jakelusta niin verkon etusivulla kuin sosiaalisessa mediassakin.

Olet parhaimmillasi juttujen ”myyjänä”, joka löytää kiinnostavimmat kulmat niin uutisten, viihteen, urheilun kuin lifestylenkin aiheista niin tekstinä, kuvina kuin videonakin. Osaat tyydyttää vakikävijöidemme tarpeet ja houkuttelet uusia lukijoita muista kanavista sivuillemme. Sinulla on hyvät hoksottimet ja reagoit uutiseen heti. Pystyt tarvittaessa toimimaan myös uutispäällikön sijaisena. Vaalit strategiamme mukaisesti kiinnostavuutta, kattavuutta, uskottavuutta ja nopeutta.

Olet jo antanut vakuuttavia näyttöjä uutistyössä toimittajana tai etusivutekijänä. Sinulla on uutisnenän lisäksi oltava hyvä näkemys siitä, mistä kotimaassa puhutaan tänään, huomenna ja ensi viikolla – ja miten sen kannattaa lukijoille tarjoilla. Ymmärrät, mitkä yhteiskunnalliset toimet tai ilmiöt vaikuttavat eniten kansalaisten elämään ja haluat nostaa ne esiin ajoissa.

Työpaikkasi sijaitsee keskellä sähäkkää uutisdeskiämme. Tehtävä on vakituinen ja sisältää sekä aamu- että iltavuoroa, myös viikonloppuisin. Tarjoamme paikan isossa mediatalossa, jossa pääset vaikuttamaan suomalaisten jokapäiväisiin puheenaiheisiin ja kilpailukykyiset edut.

Lähetä hakemuksesi 11.2. mennessä. Lisätietoja antaa uutismedian julkaisupäällikkö Erkki Meriluoto ti 23.1. ja ti 30.1. klo 10-11, p. 050 438 0795.

Miksi hakea Alma Medialle? Tutustu eri rooleissa työskentelevien almalaisten kolmeen pointtiin tästä.

#rohkeuskasvaa
#almaspirit
#kolmepointtia


Apply now

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.

Alma_people (3)_570x570

Working at Alma

At Alma we encourage you to be bold: experiment, do things differently, fail and try again.

Alma_corporate (43)_470x470

Alma developers

From a developer's point of view Alma is, above all, a technology company.

Alma_people (15)_570x570

Alma's brands

We Alma Medians work in different locations and units, with different brands and products, but we all share the same mentality - #almaspirit. Check out all of products and services.