Alma Media > Mainostajat > Caset > Alma Businessmediat > Posti

Postin sisältömarkkinointikampanja tuloutui niin markkinointi- kuin myyntiliideinä

 

Posti toteutti sisältömarkkinoinnin keinoin viiden artikkelin kampanjan Kauppalehden Studiossa. Kampanjan tarkoitus oli tuoda Postia tunnetummaksi nimenomaan verkkokaupan asiantuntijana. Moni ei miellä että Posti olisi verkkokaupan kumppani joten siksi oli tärkeää löytää oikeat kanavat, jolla tavoittaa aiheesta kiinnostuneet päättäjät. Postilla on paljon dataa, osaajia ja kokemusta verkkokaupasta ja sen tiedon jakaminen onnistui helposti sisältömarkkinoinnin keinoin.

Hyvin suunniteltu sisältö juuri oikealle kohderyhmälle

Kampanjan kohderyhmää kuuluvat ne yrityspäättäjät, joilla on verkkokauppa tai jotka suunnittelevat sellaista.  Tämä kohderyhmä pitää sisällään niin pienten kuin suurienkin B2B- ja B2C- yrityksien edustajia. Näissä yrityksissä on myös monia erilaisia osaajia, joille tämä aihepiiri oli ajankohtainen, sisältäen yritysjohdon, logistiikkapäättäjät, verkkokauppavastaavat ja pienyrittäjät. Kohdeyleisön monimuotoisuuden takia juuri Alman verkosto valikoitui kanavaksi.

Kun tavoite oli tarjota asiantuntija-apua päättäjille, sisällöt markkinoinnin keinona olivat keskiössä. Hyvä sisältö ei riitä, jos se ei tavoita niitä henkilöitä, joille sisältö on suunniteltu. Alman kautta löytyi suuri määrä juuri Postille tärkeitä päättäjiä, joten valinta oli varsin helppo. Posti sai luotettavan ympäristön sisällöille ja hyvän näkyvyyden oikeassa kohderyhmässä. Samalla Posti sai tuotettua uusia sisältöjä, joita se pystyy jatkohyödyntämään myös oman sisältökanavan kautta.

 

Samuel Tenhunen, Head of Marketing, Posti Group Oyj:

”Saimme artikkeleilla todella hyviä tuloksia, jotka näkyivät myös liideinä CRM:ssä. Yhteistyön aikana meiltä tuli ulos uusi tutkimus B2B-verkkokaupasta, joka aiheena on kohtuullisen uusi markkinassa. Sisältöjen kautta saimme paljon latauksia ja positiivista huomiota tutkimuksellemme. Samalla saimme tunnistettua aiheita, joissa meidän tulee olla terävämpiä tulevaisuudessa. Lisäksi yhteistyö Alma Median kanssa oli todella joustavaa ja helppoa. Sisällöntuottaja hoiti projektin toiveidemme pohjalta itsenäisesti ja tuotetun sisällön laatu oli erinomaista. Vaikka aikatauluja jouduttiin muokkaamaan niin kokonaisuus hoidettiin ammattimaisesti. Saimme kampanjalla hyvää näkyvyyttä joka tuloutui niin markkinointi- kuin myyntiliideinä.” 

 

 

 

.

Sinullekin menestystarina?

Ota yhteyttä mediamyyntiimme >>

Katso lisää asiakkaidemme onnistuneita caseja >>