Alma Media > Mainostajat > Caset > Alma Businessmediat > Mehiläinen

Mehiläinen tavoitti kohderyhmänsä Alma Talentin medioissa

Mehiläisen Työelämäpalveluille toteutetun B2B-kampanjan tulokset ylittivät odotukset

Mehiläinen Työelämäpalvelut toteutti syksyllä 2016 B2B-sisältömarkkinoinnin kokonaisuuden osana muuta kampanjaa Alma Talentin medioissa. Työelämän henkiseen hyvinvointiin keskittyneen kampanjan pääkohderyhmänä olivat yritysten työterveyspalveluista vastaavat päättäjät.

Monikanavaisesti Kauppalehdessä ja Talouselämässä toteutettu kampanja tavoitti kohderyhmän, herätti keskustelua ja ylitti asetetut tavoitteet. Mehiläinen aikoo jatkaa sisältömarkkinoinnin toteuttamista Alman kanavissa myös jatkossa.

Kampanjan tavoitteet ja kohderyhmä

Mehiläisen Työelämäpalveluiden uusi konsepti ”Hyvinvoiva ihminen tekee työnsä paremmin” lanseerattiin keväällä 2016. Syksyn kampanja oli jatkoa lanseeraukselle, keskittyen henkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen työelämässä.

Kampanjan tavoitteena oli herättää yrityspäättäjien keskuudessa kiinnostusta ja harkintaa Mehiläisen työterveyspalveluita kohtaan sekä erottautua kilpailijoista positiivisella tavalla. Potentiaalisia asiakkaita haluttiin myös ohjata Mehiläisen verkkosivuille tutustumaan monipuoliseen palvelutarjontaan ja sisältöihin tarkemmin.

Kampanjan kohderyhmänä olivat suurten, yli 100 hengen yritysten työterveyspalveluista tai ulkopuolisten terveydenhoitopalveluiden hankinnasta vastaavat henkilöt.

artikkelin_kuvitus_570x370_uusi3

Ratkaisu

Kampanja toteutettiin syys-lokakuussa 2016 Alma Talentin medioissa digitaalisina sisältömarkkinoinnin ratkaisuina, display-mainontana sekä printti-ilmoituksina.

Sisältömarkkinointi valikoitui tärkeäksi osaksi kokonaisuutta, sillä kampanjalla haluttiin nostaa esiin Mehiläisen huipputason asiantuntijuutta omalla alallaan sekä nostaa rohkeasti esiin kohderyhmää kiinnostavia ja keskustelua herättäviä aiheita. Kampanjakokonaisuuden avulla haluttiin myös jakaa kohderyhmää hyödyttävää tietoa sekä ottaa haltuun ajatusjohtajuus alan toimijoiden keskuudessa.

Sisältömarkkinointi

  • Kauppalehti Studiossa 5 artikkelia sekä videosisältöä
  • Talouselämän kumppanisivustolta ohjaus Studion sisältöihin

Display-mainonta

  • Retargetoitua mainontaa Kauppalehti Studion sisältöjä lukeneille
  • Paraatikampanja Kauppalehti.fi:ssä

Printtimainonta

  • Kauppalehti Optio, 2 kokosivun ilmoitusta
  • Talouselämä, 2 kokosivun ilmoitusta

Tulokset

Tulokset syksyn kampanjasta ylittivät kaikki sille ennakkoon asetetut odotukset, ja Mehiläinen aikoo tehdä vastaavan kaltaisia sisältömarkkinoinnin toteutuksia Alma Median kanssa myös jatkossa.

Alma Median mediat olivat juuri oikeat mediat kohderyhmällemme. Yhteistyö Alman kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja on ollut mukava työskennellä huippuasiantuntijoiden kanssa. Olemme myös saaneet hyviä vinkkejä sisällöntuotantoon. Tulemme tekemään sisältömarkkinointia jatkossakin Alma Median kanssa.
Andréa Alvarez-Tarjasalo, Asiakkuusjohtaja Mehiläinen Työelämäpalvelut

andrea_270x270

Sinullekin menestystarina?

Ota yhteyttä mediamyyntiimme >>

Katso lisää asiakkaidemme onnistuneita caseja >>