Alma Media > Mainostajat > Caset > Alma Consumer > Leppävirran Ice Cave -jääpuisto

Leppävirran Ice Cave -jääpuiston ainutlaatuisuus välittyi sisältömarkkinoinnin keinoin

Leppävirran kallion uumenista löytyy kimmellystä ja valoloistoa, jollaista harvemmin pääsee näkemään. Maan alle louhittuun luolaan on rakennettu jääpuisto, Ice Cave, jonka jääveistokset ovat syntyneet luolajäänveiston MM-kilpailujen tuloksena. Ice Caven jääliukumäet, -labyrintit ja lumiukot tarjoavat aktiviteetteja ja nähtävää koko perheelle. Pakastetun luolan satumaiseen elämykseen pääsee astumaan esteettömästi suoraan Hotelli Vesileppiksen hissistä. 

Tämän ainutlaatuisen elämyksen markkinoimiseksi Leppävirran kunta ja Vesileppis toteuttivat maalis-huhtikuussa 2018 Iltalehdessä sisältömarkkinointikampanjan, jossa jääpuiston tunnelmaa tuotiin onnistuneesti kohderyhmän tietoisuuteen tekstin, kuvien ja videon keinoin.

 

Tavoitteena pääsiäisen ajan kävijämäärien kasvu

Jääpuiston loistoa tuotiin esille Iltalehden Matkailu-osiossa julkaistussa sisältömarkkinointiartikkelissa. Kampanjan tarkoituksena oli lisätä Ice Caven tunnettuutta sekä boostata erityisesti pääsiäisen ajan kävijämääriä. Pääsiäistä Savon seudulla viettävien lomalaisten tavoittamiseksi kampanja kohdennettiin näkymään Pohjois- ja Etelä-Savossa. 

Artikkelin parissa viihdyttiin pitkään ja sisältö levisi sosiaalisessa mediassa

Jääpuisto viehätti tuhansia uniikkeja lukijoita ja sisällön parissa selkeästi viihdyttiin, sillä artikkelin keskimääräinen lukuaika oli lähemmäs 4 minuuttia. Jääveistosloistoa esitellyt video keräsi toista tuhatta katsojaa. Sisältö levisi myös monikanavaisesti, sillä joka kymmenes artikkelin lukija intoutui jakamaan sitä eteenpäin Facebookissa.  

”Pääsiäisen aikaan myynti on ollut hyvä ja yhteydenottoja on tullut paljon. Pohjois- ja Etelä-Savoon kohdentaminen tavoitti mobiilissa hyvin ne, jotka tulivat Savoon lomanviettoon ja pohtivat, mitä täällä voisi kokea. Artikkeli Iltalehdessä on herättänyt paikkakuntalaisissa paikallisylpeyttä ja sitä on jaettu paljon eteenpäin sosiaalisessa mediassa. 
Kampanjan raportti oli myös aivan loistava! Saimme ymmärrettävässä muodossa selkeän raportin tuloksista.” 

– Anu Häiväläinen, elinkeinoasiamies, Leppävirran kunta 

 

Lue Leppävirran sisältömarkkinointiartikkeli: Olisitko uskonut? Leppävirralta maan alta löytyy maailmanluokan jääpuisto >>


 

570-x-370-px-leppavirta

Sinullekin menestystarina?

Ota yhteyttä mediamyyntiimme >>

Katso lisää asiakkaidemme onnistuneita caseja >>