Alma Media > Mainostajat > Caset > Iltalehti > Hypoxi sisältömarkkinointi

HYPOXIn sisältömarkkinointikampanja moninkertaisti konsultointipyyntöjen määrän 

HYPOXI toteutti Iltalehden digikanavissa sisältömarkkinointikampanjan huhtikuussa 2018. Asiakkaalle avaimet käteen -ratkaisuna toteutettu sisältömarkkinointiartikkeli keräsi huikean lukijamäärän ja sai lukijat kiinnostumaan aiheesta. Kävijämäärä ja konsultointipyynnöt HYPOXIn nettisivuilla moninkertaistuivat kampanjan aikana.

Tavoitteet ja kohderyhmä

Kampanjan tavoitteena oli HYPOXIn tunnettuuden kasvattaminen.
HYPOXI on menetelmä, jossa kevyt matalasykkeinen liikunta HYPOXI-laitteissa yhdistetään kehon ongelmakohtiin kohdistettavaan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Tällä tavoin pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla ja näin muuttamaan kehon muotoa. 

Kampanjan kohderyhmänä olivat bikinikunnosta haaveilevat naiset valtakunnallisesti. 

Ratkaisu

Viikon pituinen kampanja toteutettiin sisältömarkkinointiartikkelin muodossa Iltalehden desktopissa ja mobiilissa, Terveys-osiossa. Kampanjan ensimmäisen päivän ajan näkyvyyttä oli myös juttunostojen muodossa Iltalehti.fi:n etusivulla. Sisältömarkkinointiartikkelin tuotannosta vastasi kokonaisuudessaan Alma Luovat Ratkaisut. Tuotantoon sisältyi artikkelin tekstin kirjoittaminen asiakkaalle avaimet-käteen ratkaisuna.


 

 

570x370-hypoxi-kuva

Tulokset

Sisältömarkkinointiartikkelia luettiin yli 60 000 kertaa ja eri lukijoita oli lähes 54 000. Kävijämäärä HYPOXIn nettisivuilla lähes kolminkertaistui kampanjan ensimmäisen päivän aikana ja ollen toisena päivänäkin vielä kaksinkertainen normaaliin verrattuna. Konsultaatiopyyntöjä nettisivujen kautta tuli moninkertainen määrä. 

”Kampanjan huikeat tulokset ylittivät odotuksemme. Olemme todella tyytyväisiä sisällöntuotantoon ja yhteistyöhön kokonaisuudessaan. Sisältömarkkinointiartikkelin toteutus oli tehty meille helpoksi ja kaikki hoitui nopealla ja joustavalla aikataululla. Jatkamme yhteistyötä Alman kanssa uusien kampanjoiden merkeissä vielä ennen kesää.”  

– Anna-Lena Majurin, Managing Director, HYPOXI Nordic  

 

Sinullekin menestystarina?

Ota yhteyttä mediamyyntiimme >>

Katso lisää asiakkaidemme onnistuneita caseja >>