Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median Acta Print Oy:n osuuden myynti Editalle peruuntuu

Alma Median Acta Print Oy:n osuuden myynti Editalle peruuntuu

ALMA MEDIA OYJ  PÖRSSITIEDOTE 24.1.2005, KLO 11.00
 
ALMA MEDIAN ACTA PRINT OY:N OSUUDEN MYYNTI EDITALLE PERUUNTUU
 
Alma Media Oyj ilmoitti joulukuussa, että se myy omistamansa 36 %:n osuuden Acta Print Oy:stä Edita Oyj:lle. Perjantaina 21.1.2005 tuli tietoon, että Talentum Oyj vetäytyy aikeestaan ostaa Edita Oyj. Tämän johdosta myös Alma Median Acta Print Oy:n osuuden myynti Edita Oyj:lle peruuntuu. Yhtiö kirjaa vuoden 2004 viimeiselle neljännekselle Acta Print Oy:öön kohdistuvista sijoituksista aiemman ilmoituksen mukaisen 3 miljoonan euron alaskirjauksen. Kaupan peruuntumisen johdosta Alma Medialle ei palaudu 6,7 miljoonan euron pääomalainoja.
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Ahti Martikainen
viestintäjohtaja
 

JAKELU: Helsingin pörssi, keskeiset tiedotusvälineet

  • Julkaistu: 24.1.2005, 12:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli