alma_asuminen_header_1500x570

Rohkaisemme unelmoimaan uudesta kodista

Kaikesta muutoksesta huolimatta, koti on edelleen ihmisen ensimmäinen paikka — omin ympäristö, jota suunnitellaan, rakennetaan, ylläpidetään, sisustetaan, jossa koetaan henkilökohtaisimmat hetket, ja jonka kautta rakennetaan omia kokemuksia ja omaa brändiä.

Haluamme olla aktiivisesti selvittämässä miten asumisen tulevaisuudesta ja yksittäisistä muutoksista syntyy kestävämpää kasvua kaikilla elämänalueilla meille jokaiselle. Uskomme, että rohkeus inspiroitua, panostaa ja ajatella rakentavilla uusilla tavoilla johtaa parempaan — persoonallisempaan, älykkäämpään ja rakentavampaan — asumiseen.

Mediamme ja palvelumme kiinnittyvät ajankohtaisimpiin ilmiöihin liittyen omaan kotiin, kodin hankintaan ja asuntomarkkinoihin.

 

Tutustu asumisen uuteen kotipesään unelmienkoti.fi

TomMiller_ KaisuChristie_570x270
Rahoittajaa kiinnostaa erityisesti asunnon sijainti – asuntokauppa keskittyy kaupunkeihin. Haastattelussa Nordean kiinnitysluottopankin toimitusjohtaja Tom Miller ja OP:n asuntorahoituksen ja asumisen palveluiden johtaja Kaisu Christie.
PekkaHelin_570x270
Kodin valinta on järjen ja tunteen yhdistelmä. YIT:n asumisen palveluiden johtaja Pekka Helin pohtii asumisen palveluistumista ja suomalaisten asuntohaaveita.
JonnaNummela_570x270
DIY, luonnollisuus, vastuullisuus – kaupan ala seuraa tiiviisti asumisen trendejä. Suomalaiset haluavat tehdä jotain sellaista, jota muilla ei ole, kertoo Jonna Nummela K-ryhmästä.
KimmoAhvenlampi_570x270
Enemmän älyä koteihin? Operaattorit toivovat asumiseen lisää älykkäitä ratkaisuja. Haastattelussa Telia Finlandin kehityspäällikkö Kimmo Ahvenlampi.
MiikaMuroma_570x270
Unelmien asuinalueella arki on sujuvaa ja vaivatonta. Jatkossa kiinnitetään yhä enemmän huomiota myös asumisen hiilijalanjälkeen, uskoo Kiinteistömaailman kehitysjohtaja Miika Muroma.

Alman asumisen tuotteet ja palvelut