Alma Media > Uutinen > Alma Brand Studiolle pronssia

Alma Brand Studiolle pronssia

Alma Median oma sisältömarkkinoinnin ja natiivimainonnan yksikkö oli ehdolla vuoden toimistoksi kansainvälisessä natiivimainonnan kilpailussa Native Advertising Instituten järjestämässä Native Advertising Awardsissa 2022. Kategoria on Native Advertising Agency/ Studio of the year. Natiivimainonta tarkoittaa digitaalisessa mediassa julkaistuja artikkeleita, jotka sopivat journalistiseen mediaympäristöön, mutta ovat yksi digitaalisen mainonnan muoto.

– Olemme luoneet runsaasti uusia menestyskonsepteja, kuten kansainvälisesti palkittu Tunti livenä mediassa ja asiakkaan tuotteet loppuun myynyt Testiryhmä. Olemme laajentaneet artikkeleista podcast- ja videosisältöihin, luoneet älyartikkeleita ja kokeilleet virtuaalitilaa, ja näin inspiroineet yritysten markkinoinnin tekemistä ja koko toimialaa, Alman sisältömarkkinointijohtaja Hanna Repo kertoo.

Alma Brand Studiossa työskentelee 18 luovaa sisältömarkkinoinnin ammattilaista suunnittelemassa ja toteuttamassa kaupallisen yhteistyön sisältöjä. Artikkeleilla, podcasteilla ja videoilla tuotetaan mediayleisölle merkityksellistä ja hyödyllistä sisältöä yhteistyössä yritysten kanssa.

– Vaikka Alma Brand Studio on kansainvälisessä mittakaavassa pieni toimisto, töiden vaikutukset ovat suuret niin asiakkaille ja yritysten liiketoiminnalle kuin mediayleisölle, lukijoille, katsojille ja kuulijoille. Lisäksi koronan aikana sisältömarkkinoinnin merkitys kasvoi entisestään, kun yritykset eivät voineet tavata asiakkaitaan ja tapahtumatkin digitalisoitiin, kertoo Repo.

2021 Alma Brand Studioon perustettiin video- ja designtiimit vahvistamaan asiakasyrityksille tarjottavaa palveluvalikoimaa. Luovan tuotannon myynti kasvoi viime vuonna yli 30 %.

Alma Brand Studio on osa Alma Mediaratkaisuja.

Lisätiedot:

Hanna Repo, 050 355 0908, hanna.repo@almamedia.fi

Native Advertising parhaimmiston listaus: https://www.nativeadvertisinginstitute.com/awards/2022-shortlist/

Alma Brand Studio https://www.almamedia.fi/brandstudio

  • Julkaistu: 25.3.2022, 09:57
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: almassa-tapahtuu, brandit-ja-markkinointi

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Alma Medialla Suomen parhaat sijoittajasivut Mid Cap -kategoriassa

Pörssisäätiön ja Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n järjestämässä Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa Alma…

Almassa tapahtuu

Nuoret kehittävät TET-palvelua yhteistyössä yritysten ja oppilaitosten kanssa

Alma Media, Monster ja Lasten ja nuorten säätiö kehittävät yhteistyössä…

Töissä Almalla

Opiskelijat selvittivät toistuvien tulovirtojen merkitystä Alma Median talousraportoinnissa

Kauppakorkeakoulun maisteriopiskelijat Altti Laitinen ja Jake Jyväsjärvi selvittivät toistuvien tulovirtojen merkitystä Alma Median talousraportoinnissa.…

Töissä Almalla