Alma Media > Uutinen > Eero Talonen Digitaalinen asuntokauppa DIAS Oy:n liiketoimintajohtajaksi

Eero Talonen Digitaalinen asuntokauppa DIAS Oy:n liiketoimintajohtajaksi

Eero Talonen on nimitetty Digitaalinen asuntokauppa DIAS Oy:n liiketoimintajohtajaksi 1.11.2021 alkaen. Vuodesta 2018 yhtiötä johtanut Sami Honkonen siirtyy sivuun vuoden vaihteessa. Muutos liittyy vuoden 2020 lopussa tehtyyn yrityskauppaan, jossa Alma Talent osti enemmistöosuuden DIAS Oy:stä.

Eero Talonen (KTM) on toiminut DIASin tuotejohtajana vuodesta 2018 alkaen. Eerolla on yli 15 vuoden kokemus digitaalisten tuotteiden ja alustojen kehittämisestä. “DIAS on jo nyt menestystarina. Olemme onnistuneet luomaan täysin uuden tavan tehdä asuntokauppaa. Menestyksen avaimia ovat olleet läheinen yhteistyö alan toimijoiden kanssa sekä DIASin timantinkova tiimi. Kehitettävää kuitenkin riittää, ja se juuri motivoi minua myös uudessa roolissani.”

“Asumisen palvelut on yksi Alma Median painopistealueista. Olen todella iloinen, että Eero Talonen ottaa kanssamme vastuun DIASin tulevaisuuden liiketoiminnasta ja kehittämisestä. Tavoitteemme on palvella kuluttajia, kiinteistönvälittäjiä ja pankkeja vieläkin paremmin ja monipuolisemmin.”, toteaa Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori.

DIAS on vuonna 2018 perustettu digitaalisen asuntokaupan alusta, joka yhdistää asunnon ostajan, myyjän, kiinteistönvälittäjän ja pankin yhteiseen järjestelmään. Suomessa tehdään yhteensä noin 125 000 asunto- ja kiinteistökauppaa vuodessa. DIAS on mahdollistanut digitaalisen asuntokaupan vuodesta 2019 lähtien. Tällä hetkellä DIAS:in piirissä on jo yli 3000 kiinteistönvälittäjää ja asuntoluottoja myöntävä pankkisektori kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:

Eero Talonen, +358 40 865 5616, eero@dias.fi

Juha-Petri Loimovuori, +358 500 511 036, juha-petri.loimovuori@almamedia.fi

  • Julkaistu: 28.10.2021, 10:00
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: almassa-tapahtuu, ihmiset

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Nuoria tulevaisuuden työelämään valmistava oppituntivideo kouluihin

Yhteistyössä Lasten ja nuorten säätiö ja Alma Media.   Lasten ja nuorten säätiö ja…

Almassa tapahtuu

Osaajat Almalla: Niilo Ursin – Teknologiapäälliköstä liiketoiminnan johtajaksi

Niilo Ursin on nähnyt Alman kasvun muutaman kehittäjän porukasta 300…

Töissä Almalla

Toimittajana työskentely on ainutlaatuinen tilaisuus soveltaa opintojen aikana kertynyttä teoriaa käytäntöön

Toimittajan työssä tarvitaan monipuolista osaamista ja se soveltuukin myös monille…

Töissä Almalla