Alma Media > Uutinen > Alma Talent osakkaaksi startup-yritys Ilona Works Finlandiin

Alma Talent osakkaaksi startup-yritys Ilona Works Finlandiin

Alma Talent on hankkinut 15 prosentin omistusosuuden pienyrittäjien btob-verkkokauppaa kehittävästä startup-yritys Ilona Works Finland Oy:stä. Verkkokaupan avulla yksinyrittäjät, pienyritykset ja kevytyrittäjät voivat nopeasti ja turvallisesti vertailla ja ostaa liiketoimintaan liittyviä tukipalveluita. Räätälöidyt palvelupaketit koskevat eläkevakuutuksia, vahinkovakuutuksia, kirjanpitopalveluja ja palkanlaskentaa, mobiililiittymiä ja nettiyhteyksiä, rahoituspalveluja ja työterveyspalveluja sekä monia muita palveluita. Palvelun avulla yrittäjät ja pienet yritykset pystyvät helposti vertailemaan hintoja ja palveluntarjoajia keskenään.

Palveluntarjoajia verkkokaupassa on tällä hetkellä noin 100 ja heille Ilona.Works tarjoaa kustannustehokkaan koko arvoketjun kattavan jakelu- ja myyntikanavan asiakaskontaktista transaktioon. Ilona Works Finland on perustettu vuonna 2017 ja yhtiöllä on 5 työntekijää. Vuonna 2019 sen liikevaihto oli 50 000 euroa.

– Alma Talentilla on muutakin btob-markkinapaikkaliiketoimintaa kuten toimitilojen ja yritysten markkinapaikka Suomessa sekä Ruotsissa. Uskomme pienyritysten btob-palveluiden ostamisen digitalisoitumiseen ja Ilona.Worksilla on tälle kasvavalle kysynnälle toimiva alusta sekä laajeneva palvelutarjonta. Perustajilla on hyvä kokemus palveluiden kilpailuttamisesta asiakkaiden lukuun ja toimiva suhdeverkosto palveluiden tarjoajiin.Vastaavasti Alma Talentin mediat tavoittavat päivittäin kattavasti pienyrittäjiä tarjoten hyvää tukea ja kanavat Ilona.Worksin kasvulle, Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori sanoo.

Viime vuosina itsensä työllistävien yksinyrittäjien määrä on ollut vahvassa kasvussa ja uudet työpaikat ovat syntyneet juuri pieniin ja keskisuuriin yrityksiin Suomessa. Vuonna 2019 Suomessa oli Tilastokeskuksen mukaan yhteensä noin 292 000 yritystä ja niistä 93 prosenttia oli alle 10 hengen yrityksiä.

Lue lisää Ilona.Worksistä

  • Julkaistu: 18.12.2020, 10:00
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: almassa-tapahtuu

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Toimittajana työskentely on ainutlaatuinen tilaisuus soveltaa opintojen aikana kertynyttä teoriaa käytäntöön

Toimittajan työssä tarvitaan monipuolista osaamista ja se soveltuukin myös monille…

Töissä Almalla

Alma Asuminen Spotlight 2021 -webinaarissa kerrottiin asumisen kuumimmat trendit

Alman Asumisen mediat ja palvelut järjestivät Asumisen tulevaisuus tunnissa: Alma…

Trendit

Kohti inhimillisempää ja kestävämpää työelämää? Työelämän murros haastaa sekä työnantajat että työntekijät

Muuttuvaan työelämään tarvitaan jokaisen panosta. Käynnissä oleva muutos kannattaa nähdä…

Trendit