Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Harri Junttilasta Tekniikka & Talouden päätoimittaja

Harri Junttilasta Tekniikka & Talouden päätoimittaja

Alma Media Oyj Lehdistötiedote 18.11.2019 klo 13

HARRI JUNTTILASTA TEKNIIKKA & TALOUDEN PÄÄTOIMITTAJA

Alma Median kustantaman Tekniikka & Talouden päätoimittajaksi on nimitetty lehden toimituspäällikkö Harri Junttila, 49. Junttila toimii myös MikroBitin ja Tivin päätoimittajana vastaten niiden sisällöntuotannosta ja kehittämisestä. Junttila aloittaa uusissa tehtävissään 1.1.2020.

– Alma Talentin tekniikka- ja ict-lehdet ovat Suomessa harvinainen kokonaisuus. Ne tarjoavat lukijoille kattavaa, hyödyllistä ja näkemyksellistä journalismia siitä, miten teknologiatoimialoilla yleensä ja ict-alalla erityisesti maailmalla ja Suomessa menee, Harri Junttila sanoo.

– Nyt digitaalisen journalismin päästessä vihdoin myös Suomessa vauhtiin on todella jännittävää ja motivoivaa alkaa johtaa ja kehittää tätä yhä useammalle tärkeää lehtiperhettä, Junttila jatkaa.

– Alma Talentin tekniikka- ja ict-lehdet saavat Harri Junttilasta kokeneen päätoimittajan. Harrilla on näyttöjä toimituksen systemaattisesta vetämisestä ja maksullisen digitaalisen laatujournalismin kehittämisestä. Viime mainittu on jatkossa tekniikka- ja ict-medioillemme entistäkin tärkeämpää, sanoo Alma Talentin toimituksia johtava Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

Tekniikka- ja ict-lehtien nykyinen päätoimittaja Mikko Torikka lopettaa tehtävässään aiemmin sovitun mukaisesti 31.12.2019 ja siirtyy pois konsernin palveluksesta.

Lisätietoja:
Arno Ahosniemi, vastaava päätoimittaja, Kauppalehti +358 40 588 6834
Harri Junttila, tekniikka- ja ict-lehtien päätoimittaja 1.1.2020 alkaen, Alma Talent +358 40 40 342 4685

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 1900 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2018 liikevaihto oli 354,6 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 18.11.2019, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli