Alma Media > Uutinen > Monster ja Corellia yhteistyössä edistämässä markkinointi- ja viestintäosaajien työllistymistä

Monster ja Corellia yhteistyössä edistämässä markkinointi- ja viestintäosaajien työllistymistä

Alma Mediaan kuuluva työnhakupalvelu Monster ja Adoben virallinen koulutuskumppani Corellia Helsinki tukevat markkinointi- ja viestintäosaajien työllistymistä tarjoamalla yhden päivän ohjelmisto- ja webtekniikan koulutuskokonaisuuksia sadalle alan aktiiviselle työnhakijalle.

Digitalisaation myötä markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentely vaatii yhä enemmän teknisiä taitoja ja erilaisten ohjelmistojen hallintaa. Nopeasti kehittyvällä alalla osaamista täytyy jatkuvasti ylläpitää ja kehittää. Ala on tunnetusti kilpailtu myös työpaikkojen osalta. Jos markkinoinnin tai viestinnän ammattilaisen tekniset taidot ovat puutteelliset tai vanhentuneet, työllistyminen voi olla huomattavasti haastavampaa. 

Monster ja Corellia tukevat Suomi 100 -vuoden hengessä markkinointi- ja viestintäosaajia ja järjestävät yhden päivän pituisia koulutuksia elo-syyskuun aikana tavoitteenaan kouluttaa 100 alan aktiivista työnhakijaa. Koulutusten tarkoituksena on päivittää alan työnhakijoiden teknologiaosaamista perustasolle ja kannustaa näin parempiin työllistymismahdollisuuksiin. 

Koulutukset järjestetään seuraavista aiheista:

  • Adobe Photoshop -kuvankäsittelyohjelma
  • Adobe InDesign -taittotyökalu
  • HTML ja CSS -perusteet

Kohderyhmänä aktiiviset työnhakijat

Koulutukset on suunnattu aktiivisille markkinointi- ja viestintäalan työnhakijoille. Koulutukset järjestetään Corellian koulutustiloissa Helsingin keskustassa 29.8.–29.9. Osallistuminen on työnhakijoille maksutonta. Lisätietoa koulutuspäivistä, kurssikuvaukset sekä ilmoittautuminen koulutuksiin osoitteessa: www.monsterklubi.fi/ilmaiset-markkinoinnin-koulutukset.

Lisätietoja:

Mari Häkkinen, Asiakaspalvelu- ja viestintäpäällikkö, Corellia Helsinki, myynti@corellia.fi p.040 7070202 
Katri Laakso, Content & Social Media Manager, Monster.fi, katri.laakso@monster.fi, p. 010 665 2585.

Corellia Helsinki
Corellia Helsinki oy on vuodesta 2013 toiminut koulutusyritys ja Adoben virallinen koulutuskumppani, joka tarjoaa sertifioitujen asiantuntijakouluttajien toteuttamien Adoben koulutusten lisäksi web-suunnittelun, videon ja mobiilisovellusten koulutuksia sekä konsultointia. corellia.fi  

Monster
Monster on työnhaun ja rekrytoinnin suunnannäyttäjä. Olemme yksi ensimmäisistä verkossa toimivista työnhakupalveluista tavoitteenamme palvella niin työnhakijoita kuin työnantajia. Monster.fi kuuluu Alma Career Oy:n omistamiin työnhakupalveluihin. Alma Career Oy:n omistavat Alma Media Oyj ja Monster Worldwide. www.monster.fi

 
  • Julkaistu: 21.8.2017, 10:30
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: almassa-tapahtuu

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Toimittajana työskentely on ainutlaatuinen tilaisuus soveltaa opintojen aikana kertynyttä teoriaa käytäntöön

Toimittajan työssä tarvitaan monipuolista osaamista ja se soveltuukin myös monille…

Töissä Almalla

Alma Asuminen Spotlight 2021 -webinaarissa kerrottiin asumisen kuumimmat trendit

Alman Asumisen mediat ja palvelut järjestivät Asumisen tulevaisuus tunnissa: Alma…

Trendit

Kohti inhimillisempää ja kestävämpää työelämää? Työelämän murros haastaa sekä työnantajat että työntekijät

Muuttuvaan työelämään tarvitaan jokaisen panosta. Käynnissä oleva muutos kannattaa nähdä…

Trendit