Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Remontti- ja rakennustöiden markkinapaikka Urakkamaailma kokonaisuudessaan Alma Mediapartnersin omistukseen

Remontti- ja rakennustöiden markkinapaikka Urakkamaailma kokonaisuudessaan Alma Mediapartnersin omistukseen

Alma Media Oyj                          Lehdistötiedote 1.3.2017


REMONTTI- JA RAKENNUSTÖIDEN MARKKINAPAIKKA URAKKAMAAILMA KOKONAISUUDESSAAN ALMA MEDIAPARTNERSIN OMISTUKSEEN

Urakkamaailma.fi:n osakekanta on siirtynyt kokonaisuudessaan Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartnersin omistukseen. Alma Mediapartners on nostanut omistusosuuttaan Urakkamaailma.fi:stä vaiheittain, viimeksi 51 prosenttiin kesäkuussa 2016. Osapuolet eivät julkista osakkeista maksettua kauppahintaa.

Urakkamaailma.fi on vuonna 2012 lanseerattu palvelu, jonka avulla kuluttajat ja taloyhtiöt voivat löytää taustatarkistettuja urakoitsijoita arvosteluineen kaikkiin remontti- ja rakennustöihin. Palvelu on kasvanut Suomen suosituimmaksi remonttien kilpailutuskanavaksi ja siihen on rekisteröitynyt lähes 4600 urakoitsijaa. Jokaiseen jätettyyn tarjouspyyntöön tulee keskimäärin neljä tarjousta. Vuonna 2016 palvelun kautta kilpailutettiin koti- ja taloyhtiöremontteja sekä muiden työmaiden urakkatöitä n. 70 miljoonalla eurolla.

– Urakkamaailman liiketoiminta kehittyi erinomaisesti vuonna 2016. Rakentaminen ja remontointi sekä sopivien tekijöiden löytäminen mielletään usein hankalaksi. Urakkamaailma helpottaa tässä – antaa apua, neuvoja ja löytää oikeat tekijät. Sen lisäksi palvelu tarjoaa maksutta myös remonttisopimuspohjat ja asiakaspalvelun remontin turvaksi. Urakkamaailma istuu loistavasti Etuovi.com:n kylkeen täydentäen Alma Median asumiseen liittyviä ratkaisuja ja palveluja, Alma Mediapartnersin toimitusjohtaja Riikka Wulff sanoo.

– Alma Media ja sen digitaalinen verkosto on ollut meille täydellinen yhteistyökumppani auttaen palvelumme nopeaan kasvuun. Synergiaetuja on nähtävissä puolin ja toisin. Yhtenä Suomen johtavista mediataloista Alma Media on tarjonnut meille resursseja ja näkyvyyttä. Olemme voineet täydentää pienen yrityksen intohimoa ja ketteryyttä ison yrityksen osaamisella ja palveluilla”, Kalle Koivuniemi, Urakkamaailma.fi:n perustaja toteaa.

Lisätietoja:
Riikka Wulff, toimitusjohtaja, Alma Mediapartners Oy, puh. 040 7778299
Kalle Koivuniemi, toimitusjohtaja, Urakkamaailma.fi, puh. 044 7345605

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 1.3.2017, 11:40
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli