Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Iltalehti tuo markkinoille Ilonan, uuden naisille suunnatun viikkolehden

Iltalehti tuo markkinoille Ilonan, uuden naisille suunnatun viikkolehden

ALMA MEDIA OYJ       LEHDISTÖTIEDOTE    1.3.2006
 
Iltalehti tuo markkinoille Ilonan, uuden naisille suunnatun viikkolehden
 
Alma Media -konserniin kuuluva Kustannusosakeyhtiö Iltalehti tuo markkinoille uudenlaisen naisille suunnatun viikkolehden, Ilonan. Ensimmäinen Ilona ilmestyy torstaina 16.3.2006 ja se on saatavissa kaikista niistä yli 4 000 myyntipisteestä, jotka myyvät aikakaus- ja iltapäivälehtiä. Ilonaa myydään ainoastaan irtonumeroina.
 
Iltalehti Ilona on täysin uudenlainen naistenlehti. Se on aikuiselle naiselle suunnattu, hyväntuulinen ja uskomattoman edullinen lukupaketti, joka tarjoaa ainutlaatuisen vastineen rahalle. Ilonan ja Iltalehden yhteenlaskettu myyntihinta on arkisin 1,50 euroa ja viikonloppuisin 2,50 euroa. Ilonan voi ostaa myös erikseen 1,90 euron hintaan.
 
Ilonan toimituksen esimies on Miina Lange, joka työskenteli aiemmin uutispäällikkönä Iltalehden toimituksessa. Langen mukaan Suomen naistenlehtimarkkinoilta on puuttunut edullinen, runsas ja rento lehti, joka käsittelee naisen elämää kaikista eri näkökulmista.
 
–Nyt tuo puute on korjattu. Ilona erottuu positiivisella ja reippaalla sävyllään. Ilona kertoo suomalaisten naisten elämästä ja valinnoista, viihdeuutisten taustoista ja antaa vinkkejä rennompaan arkeen. Se tekee tavallisista naisista tähtiä ja oman elämänsä asiantuntijoita. Ilona on sekoitus maailmantähtiä ja tavallisia ihmisiä, juhlaa ja arkea. Ilonan seurassa voi rentoutua ja viihtyä. Ilona on tarkoitettu naiselle, joka nauttii elämästään.
 
Langen mukaan Iltalehti on tehnyt määrätietoista työtä palvellakseen entistä paremmin naislukijoitaan uudistamalla runkolehden sisältöä. Tällä hetkellä jo lähes puolet kaikista lukijoista on naisia. –Uudella erillisellä aikakauslehdellä ja uudistetulla verkkopalvelulla pystymme entisestään parantamaan palveluamme tälle tärkeälle ja kasvavalle kohderyhmällemme.
  • Julkaistu: 1.3.2006, 16:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli