Avoimet työpaikat

Löytyykö sinulta #almaspirit'tiä? Vakuuta meidät osaamisestasi ja liity joukkoon!

13.09.2017

Uutispäällikkö Iltalehden viihteeseen

Iltalehti hakee viihdetoimitukseensa

UUTISPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko viihde- ja kulttuuriaiheiden kivenkova ammattilainen? Tiedätkö, mikä ja kuka suomalaisia kiinnostaa? Osaatko johtaa ryhmää ja pitää langat käsissäsi kovassakin paineessa? Työssä olet näköalapaikalla suomalaisen viihde- ja kulttuurimaailmaan tärkeimpiin tapahtumiin.

Tehtävässä menestyminen vaatii uutisnenää, kulttuurintuntemusta sekä kiinnostusta muun muassa musiikin, elokuvan ja television aihepiireihin. Sinun pitää kyetä johtamaan osastoa kiireisissä tilanteissa sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan vaativiakin projekteja. Olet innostunut ja innostava johtajatyyppi, joka ei jätä asioita roikkumaan.

Viihteen uutispäällikkönä pääset työskentelemään työparina toisen uutispäällikön kanssa. Olet läheisessä yhteistyössä Iltalehden muihin osastoihin ja uutisdeskiin. Johdat monimediallista viihdetoimitusta, jonka oleellisena osana ovat perinteisen printti- ja verkkomedian lisäksi video, radio ja some.

Tehtävästä antaa lisätietoja viihdetoimituksen esimies Anne Tahvolainen 18.9. ja 27.9 klo 12-14, p.0505454224 / anne.tahvolainen@iltalehti.fi

Hae nyt


Laita hakemus tulemaan ja rentoudu: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Joskus asiat saattavat venyä, joten toivomme kärsivällisyyttä. Mikäli jokin asia kuitenkin askarruttaa, ole reippaasti yhteydessä kyseisen rekrytoinnin kontaktihenkilöön! Haun päättyessä informoimme aina kaikkia hakijoita.

Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla.

Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alma on mediayhtiö tulevaisuuden tekijöille. Kannustamme ottamaan vastuuta ja olemaan rohkeita. Meitä yhdistää yhteinen asenne - #almaspirit!

Lue lisää

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Alma Media tarjoaa digikehityksen ammattilaisille monenlaisia mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä!

Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa

Alma_people (15)_570x570

Tuotteemme ja palvelumme

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. 

Tutustu kaikkiin tuotteisiin ja palveluihimme