Avoimet työpaikat

Löytyykö sinulta #almaspirit'tiä? Vakuuta meidät osaamisestasi ja liity joukkoon!

07.09.2017

Rikos- ja oikeustoimittaja Iltalehteen

Alma Media News & Life hakee

RIKOS- JA OIKEUSTOIMITTAJAA

Haluatko tehdä Suomen mielenkiintoisimpia uutisia ja puheenaiheita? Oletko parhaimmillasi tiukassa uutistilanteessa? Nopea reagointi, taustojen selvittäminen ja kyky hankkia tietoa haastavissa olosuhteissa ovat kiistattomia vahvuuksiasi? Et ole ainoastaan kuullut Bodomin murhista, Pasilan poliisitalon pommi-iskusta tai Cannonballin välienselvittelystä, vaan tiedät, mitä on uutisten taustalla?

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, voit olla etsimämme monimediatoimittaja. Sinulla on jatkuva uutisnälkä ja onneksesi myös pistämätön uutisnenä. Poimit mielelläsi erityisesti valtakunnallisia uutisvoittoja. Sinulla on kokemusta rikos- ja oikeusuutisoinnista, tunnet prosessit ja ihmiset, mutta ennen kaikkea olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja toimintatapojasi nykymaailman vaatimuksia vastaavaksi. Haluat olla oman alasi huippu.

Osaat avata päivän uutisten merkityksen lukijan arjessa, ja esiinnyt tarvittaessa luontevasti myös kameran edessä. Toimit juttukeikalla nykypäivän mallin mukaisesti: hankit tiedot, kuvaat juttusi ja teet materiaalista laadukasta jälkeä kaikkiin julkaisukanaviin. Tunnet myös sosiaalisen median lait ja löydät jutuista some-ystävälliset yksityiskohdat.

Tarjoamme dynaamisen, nuorekkaan ja kunnianhimoisen työympäristön, jossa ei ole tylsää päivää. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.9. mennessä. Lisätietoja paikasta antaa uutispäällikkö Tuukka Matilainen (p. 044 509 6120).

Hae nyt


Laita hakemus tulemaan ja rentoudu: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Joskus asiat saattavat venyä, joten toivomme kärsivällisyyttä. Mikäli jokin asia kuitenkin askarruttaa, ole reippaasti yhteydessä kyseisen rekrytoinnin kontaktihenkilöön! Haun päättyessä informoimme aina kaikkia hakijoita.

Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla.

Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alma on mediayhtiö tulevaisuuden tekijöille. Kannustamme ottamaan vastuuta ja olemaan rohkeita. Meitä yhdistää yhteinen asenne - #almaspirit!

Lue lisää

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Alma Media tarjoaa digikehityksen ammattilaisille monenlaisia mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä!

Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa

Alma_people (15)_570x570

Tuotteemme ja palvelumme

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. 

Tutustu kaikkiin tuotteisiin ja palveluihimme