Avoimet työpaikat

Löytyykö sinulta #almaspirit'tiä? Vakuuta meidät osaamisestasi ja liity joukkoon!

28.07.2017

Jakelun alue-esimies, Alma Manu Oy

Alma Manu Oy on painamisen ja jakelun ammattilainen. Alma Manuun kuuluu lehtipaino Tampereella sekä Pirkanmaan, Satakunnan ja Lapin varhaisjakelut. Olemme Suomen suurin yksityinen varhaisjakeluoperaattori ja jakelussamme on sanomalehtien lisäksi kasvavassa määrin uusia jakelutuotteita. Alma Manu on osa Alma Media -konsernia.

Haemme Alma Manuun Poriin vakituiseen työsuhteeseen

JAKELUN ALUE-ESIMIESTÄ

Jakelun alue-esimiehenä toimit esimiehenä oman vastuualueesi jakajille. Vastaat jakelun sujuvuudesta ja laadusta, sekä henkilöstöresursseista. Työtehtäviisi kuuluvat päivittäinen esimiestyö kuten työvuorosuunnittelu, poissaolojen hallinta ja palkanmaksun oikeellisuuden varmistamiseen liittyvät tehtävät. 

Sinulla on opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää tietotekniikan osaamista, organisointikykyä ja erittäin hyviä esimiestaitoja. Logistiikka-alan tunteminen on eduksi. Vuorovaikutuksesi on luontevaa vaikeissakin tilanteissa ja pidät langat käsissäsi myös kiireen keskellä. Monikulttuurisessa toimintaympäristössämme sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämättömyys. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä ammattitaitoisen tiimin aktiivisesti toimintaansa kehittävässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.8.2017 klo 13:00-15:00 logistiikkapäällikkö Antti Moilanen (050 315 5793). Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.8.2017.

Hae nyt


Laita hakemus tulemaan ja rentoudu: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Joskus asiat saattavat venyä, joten toivomme kärsivällisyyttä. Mikäli jokin asia kuitenkin askarruttaa, ole reippaasti yhteydessä kyseisen rekrytoinnin kontaktihenkilöön! Haun päättyessä informoimme aina kaikkia hakijoita.

Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla.

Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alma on mediayhtiö tulevaisuuden tekijöille. Kannustamme ottamaan vastuuta ja olemaan rohkeita. Meitä yhdistää yhteinen asenne - #almaspirit!

Lue lisää

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Alma Media tarjoaa digikehityksen ammattilaisille monenlaisia mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä!

Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa

Alma_people (15)_570x570

Tuotteemme ja palvelumme

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. 

Tutustu kaikkiin tuotteisiin ja palveluihimme