Avoimet työpaikat

Löytyykö sinulta #almaspirit'tiä? Vakuuta meidät osaamisestasi ja liity joukkoon!

05.09.2017

Tekninen digimainonnan asiantuntija

Tulevaisuuden adtech-ammattilainen, tule meille töihin!
Alma Media etsii TEKNISTÄ DIGIMAINONNAN ASIANTUNTIJAA vahvistamaan digimainonnan kehitystä.

Työssäsi kehität digimainonnan teknisiä ratkaisuja yhteistyössä Alman eri yksiköiden kanssa, pääset rakentamaan integraatioita järjestelmien välille ja ottamaan käyttöön uusia järjestelmiä. Päiväsi eivät täyty pelkästä skriptin kirjoittamisesta, vaan monipuolisista pienkehityksen hankkeista ja asioiden eteenpäin viemisestä yhdessä kumppaneiden kanssa alati muuttuvassa digitaalisessa maailmassa.

Voit olla taustaltasi esimerkiksi web-kehittäjä tai digimainonnan tekniikan ammattilainen. Ethän myöskään epäröi jättää hakemusta, vaikka olisit vasta urasi alkuvaiheessa oleva tuleva huippuosaaja. Tunnet modernit web-tekniikat ja osaat hyödyntää niitä, esim. jotkin seuraavista: Javascript, HTML/CSS, Node.js, API-rajapinnat, verkkosivustojen kehittäminen ja julkaisualustat, täginhallintajärjestelmät. Tehtävässä onnistumista edesauttaa, jos sinulla on kokemusta digimainonnasta, datan käsittelystä ja niiden tuomista uusista mahdollisuuksista. Pääasia kuitenkin on, että sinulla on jonkin verran tehtävään soveltuvaa teknistä osaamista – digimainonnan maailman opit kyllä työtä tehdessä.

Meillä pääset kehittämään itseäsi ja työtäsi, jota teet. Voit itse valita sijaitseeko työpisteesi Tampereella Liikekeskus Siperiassa vai Helsingissä Alma-talossa Töölönlahdella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen mainonnanhallintatiimin päällikkö Markus Povelainen, markus.povelainen@almamedia.fi tai p. 010 665 3775. Jos tunnistit itsesi sopivaksi tekijäksi tehtävään, täytä hakulomake ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi 24.9.2017 mennessä.

Lue lisää Alma Mediasta: https://almamedia.fi #almaspirit #rohkeuskasvaa
Tutustu Alma Mediaan myös devaajan näkökulmasta: https://devaaja.almamedia.fi/ 

Hae nyt


Laita hakemus tulemaan ja rentoudu: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Joskus asiat saattavat venyä, joten toivomme kärsivällisyyttä. Mikäli jokin asia kuitenkin askarruttaa, ole reippaasti yhteydessä kyseisen rekrytoinnin kontaktihenkilöön! Haun päättyessä informoimme aina kaikkia hakijoita.

Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla.

Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alma on mediayhtiö tulevaisuuden tekijöille. Kannustamme ottamaan vastuuta ja olemaan rohkeita. Meitä yhdistää yhteinen asenne - #almaspirit!

Lue lisää

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Alma Media tarjoaa digikehityksen ammattilaisille monenlaisia mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä!

Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa

Alma_people (15)_570x570

Tuotteemme ja palvelumme

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. 

Tutustu kaikkiin tuotteisiin ja palveluihimme