Alma Talent

Autamme asiakastamme menestymään.

Alma Talent rikastuttaa tiedolla

Alma Talent on monipuolinen mediaperhe, laaja-alainen tietopalvelu sekä tehokas liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä.

Tuotamme vaikuttavia sisältöjä talouden, juridiikan, johtamisen, HR:n, myynnin ja markkinoinnin, teknologian ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Toimimme monikanavaisesti ja kansainvälisesti. Päätuotteitamme ovat mediasisällöt, kirjat, verkkopalvelut, tapahtumat ja koulutukset.

Alma Talent_370x370
Alma_corporate1_570x270

Medialiiketoiminta Suomi

Alma Talent on Suomen johtava talous- ja  ammattilaismedioiden julkaisija. Lähes 1 100 000 suomenkielistä asiantuntijaa, päättäjää ja sijoittajaa lukee Alma Talentin medioita painettuna sekä digitaalisena.

Lue lisää

Alma_corporate_570x270

Medialiiketoiminta Ruotsi

Alma Talent on laadukkaiden ammattimedioiden julkaisija Ruotsissa. 

Lue lisää

Tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat ja koulutukset

Tuotamme vuosittain noin 460 tapahtumaa ja koulutusta Pohjoismaissa liikkeenjohdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Koulutuksia muun muassa ICT:n, HR:n, markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvleun ammattilaisille. 

Lue lisää

Verkkopalvelut

Kirjat, lakikoulutus ja verkkopalvelut

Arvostettu juridiikan ja liiketalouden kirjojen sekä verkkopalveluiden tuottaja. Kohderyhminä juridiikan asiantuntijat sekä liikkeenjohto. Julkaisemme vuosittain yli 100 kirjaa painettuna, sähköisenä ja osana Verkkokirjahyllyä.

Lue lisää

Alma_KL_myynti_570x270

Bisnesinformaatio

Kauppalehti Tietopalvelut tarjoaa tuoreinta virallista tietoa yrityksistä, kiinteistöistä sekä henkilöistä. Kohderyhminä yritysten ja julkishallinnon päättäjät ja asiantuntijat sekä kiinteistöalan ammattilaiset. Palvelu sisältää lisäksi lukuisia muita tietolajeja yli 20 tiedontuottajalta.

Lue lisää

Alma_KL_henkilotiedot_570x270

Asiakashankinta ja -hallinta

JM Tieto tarjoaa ratkaisuja asiakastietämyksen,-hallinnan ja –hankinnan kehittämiseen. Kohderyhmiä ovat yritysten johto, myynti ja markkinointi.Tärkeimmät asiakasryhmät ovat teollisuus, tukkukauppa, ICT- ja asiantuntijapalvelut.

Lue lisää