Alma Talentilla on ylivoimaiset päättäjämediat Suomessa

Talous- ja ammattilaismediat


Kauppalehti-570x270

Kauppalehti on päättäjien ja yritysvaikuttajien arvostama nopea ja jatkuvasti kehittyvä uutismedia.

Lue lisää
Talouselama-570x270

Talouselämä tarjoaa selvityksien ja tutkimuksien kautta ainutlaatuista tietoa suomalaisista yrityksistä ja yhteiskunnasta.

Lue lisää >>

Arvopaperi-570x270

Arvopaperi on Suomen ainoa sijoittamisen monikanavainen erikoismedia, joka tarjoaa riippumatonta tietoa, ideoita ja virikkeitä sijoittamisen tueksi. 

Lue lisää

Uusi-Suomi-570x270

Uusi Suomi on vaikutusvaltaisen suomalaisen uutismedia, joka toimii ennakkoluulottomasti median murroksen eturintamassa. 

Lue lisää >>

Kauppalehti-Optio-570x270

Kauppalehti Optio on näyttävä talouden aikakauslehti, jonka lukijakunta arvostaa laatua sekä työssä että vapaalla. Optio esittelee liike-elämän tuoreimmat kasvot ja puheenaiheet.

Lue lisää

Tekniikka&Talous-570x270

Tekniikka&Talous on Suomen johtava innovaatiomedia, joka tavoittaa tekniikan koulutetut ammattilaiset, sekä teknologian luomista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneet päättäjät ja asiantuntijat.

Lue lisää

Tivi-570x270

Tivi yhdistää teknologia- ja palvelutoimittajat sekä asiakkaat yhteisillä foorumeilla, olipa kyseessä lehti, digitaaliset mediat tai tapahtumat. 

Lue lisää

Mikrobitti-570x270

Mikrobitti on tietotekniikkaan erikoistunut lehti, joka tarjoaa lukijoilleen syvällistä tietoa laitteista, palveluista ja ilmiöistä.

Lue lisää

Markkinointi&Mainonta-570x270

Markkinointi&Mainonta on mainonnan, markkinoinnin ja myynnin äänenkannattaja sekä oman alansa johtava media. 

Lue lisää

Mediuutiset-570x270

Mediuutiset on sitoutumaton terveydenhuollon uutis- ja ajankohtaismedia lääkäreille, lääkealan ammattilaisille ja päättäjille sekä julkisessa terveydenhuollossa että yrityksissä.

Lue lisää 

Arvoasunto-570x270

Arvoasunto antaa virikkeitä asunnon ostajille, asunto- ja muille sijoittajille, kiinteistövälittäjille sekä asuntosuunnittelun ammattilaisille.

Lue lisää

Fakta-570x270

Fakta on ainoa johtamisen ja esimiestyön erikoislehti Suomessa. Lehti antaa näkökulmia ja työkaluja työntekoon helposti omaksuttavassa muodossa ja auttaa johtamaan ihmisiä paremmin.

Lue lisää

Metallitekniikka-570x270

Metallitekniikka on Suomen suurimman teollisuudenalan ainoa päättäjille suunnattu ammattilehti. Lehteä tehdään koneenrakennuksen ammattilaisille ja se käsittelee tuotantoa ja tuotekehitystä.

Lue lisää

Tekniikan-Historia-570x270

Tekniikan Historia suuntaa katseen menneisyyteen, joka on täynnä vielä kertomattomia tarinoita keksinnöistä, jotka ovat muuttaneet maailmaa. 

Lue lisää

Toimitilat-Kauppalehti-570x270

Toimitilat Kauppalehti on Suomen johtava toimitilojen markkinapaikka verkossa. 

Lue lisää

Alma-Talent-570x270

Ota yhteyttä mediamyyntiimme! Keskustellaan yhdessä yhteistyömahdollisuuksista.

Alma Talent mediamyynnin yhteystiedot >>