Vacancies

30.06.2017

Tekninen media-asiantuntija, Helsinkiin tai Tampereelle

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat mm. Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media luo kasvua yhdessä, tänään ja huomenna.

Tule osaksi edelläkävijöiden joukkoa sekä kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä! Oletko etsimämme TEKNINEN MEDIA-ASIANTUNTIJA

Työssäsi kehität digimainonnan teknisiä ratkaisuja yhteistyössä Alman eri yksiköiden kanssa, pääset rakentamaan integraatioita järjestelmien välille ja ottamaan käyttöön uusia järjestelmiä. Päiväsi eivät täyty pelkästä skriptin kirjoittamisesta, vaan työtehtäviin liittyy myös paljon valvontaa ja asioiden eteenpäin vientiä yhdessä kumppaneiden kanssa.

Olet taustaltasi esimerkiksi web-kehittäjä tai jo valmis digimainonnan tekniikan ammattilainen. Tunnet modernit web-tekniikat ja osaat hyödyntää niitä. Olet kiinnostunut digimainonnasta, datasta ja sen tuomista uusista mahdollisuuksista. Uskallat kyseenalaistaa ja osaat tuoda mielipiteesi ilmi rakentavasti. Saat suurta mielihyvää ongelmien ratkomisesta ja tehtävien valmiiksi saattamisesta. Et anna periksi ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös nopeasti muuttuvissa työtilanteissa. Ennen kaikkea toivomme, että olet halukas kehittämään itseäsi ja työtäsi, jota teet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ymmärrystä digitaalisesta liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Olet utelias etsimään uutta, uskallat kokeilla ja viedä ideoita rohkeasti eteenpäin. Teet menestyksekkäästi tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi. Mikäli tunnet mainonnanjakelujärjestelmiä, DMP-teknologioita tai ohjelmallista ostamista, on se eduksesi, mutta nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömiä vaatimuksia, mikäli olet nopea ja innokas oppimaan.

Toivomme, että hallitset ainakin osan seuraavista
  • Javascript
  • HTML/CSS
  • Node.js
  • API-rajapinnat
  • Verkkosivustojen kehittäminen ja julkaisualustat
  • Täginhallintajärjestelmät

Tarjoamme vakituisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn nopeatempoisessa ympäristössä sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja asiantuntemuksen vahvistamiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja innostunut digitaalisen mainonnan kehitystiimi. Voit itse valita sijaitseeko työpisteesi Tampereella Liikekeskus Siperiassa vai Helsingissä Alma-talossa Töölönlahdella.

Lisätietoja antavat:

14.7. saakka Teknisen mainonnanhallintatiimin päällikkö Markus Povelainen, markus.povelainen@almamedia.fi tai p. 010 665 3775

7.8. alkaen Digimainonnan kehityksen johtaja Johanna Vartiainen, johanna.vartiainen@almamedia.fi

Jos tunnistit itsesi sopivaksi tekijäksi tehtävään, täytä hakulomake ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi 22.8.2017 mennessä.

Lue lisää Alma Mediasta: https://almamedia.fi #almaspirit #rohkeuskasvaa

Tutustu Alma Mediaan myös devaajan näkökulmasta: https://devaaja.almamedia.fi/ 

 

Apply now

In case we do not currently have any open positions for English speakers, please see our vacancies for Finnish speaking job seekers.

Do you have almaspirit? Convince us of your competence and join us!

Submit your application and relax. We will be in touch with you as soon as possible after the application period has ended. We will keep you informed of the progress of the recruitment. You can simply wait for us to contact you.

Sometimes things take a while, so please remain patient. However, if you have any enquiries, feel free to get in touch with the contact person for the vacancy in question. We always contact all applicants after the application period has ended.

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

When submitting your open application, you can also subscribe to an e-mail service to be informed of new vacancies at Alma Media according to the criteria you choose. If you wish to edit your open application or submit it for a vacancy that interests you, please sign in to your account.

You can unsubscribe to stop receiving information on vacancies at any time. Open applications remain valid for 12 months.

Forgot your password? Request new login information.

Please note that this service is in Finnish only.